Glarmester - klar til at arbejde

Vi har glarmester vikarer til alle typer opgaver,
fortæl os om din opgave så matcher vi vikaren .

Mangler du en vikar?

Står I og mangler en glarmester vikar til et byggeri – vi kan hjælpe jer.

Vores glarmestre kan supplere jeres faste mandskab, når I har brug for det. I kan til med opsige vikarerne så snart I ikke har brug for dem længere. Der er også mulighed for et Try & hire forløb, hvor vikaren arbejder for jer i op til tre måneder hvor I ser hinanden anden og herefter bliver ansat.

Alt det administrative arbejde som betaling af løn, feriepenge, overarbejde m.m., det tager vi os af. Vores vikarer registrerer sig i vores vikarsystem, hvor I kan tjekke, at de har registreret de rigtige timer. Vores erfaring er dog, at vores vikarer er ærlige, og kun registrerer de timer de har arbejdet.

I får én samlet faktura fra os for det mandskab I har lavet. 

Vi er en del af Dansk byggeri, som er din garanti for at de vikarer I ansætter, er hyret under ordentlige forhold, og har de fornødne kvalifikationer. Skulle jeres projektplaner ændre sig, kan I opsige jeres medarbejder med blot en uges varsel, og holde jeres udgifter nede i forbindelse med ændringer.

Hvad kan I hyrer en glarmester vikar til?

Har du et specifikt glarmester job, så giv os et kald. Vi kan sætte dig i forbindelse med højt kvalificerede medarbejdere.

Når i bestiller glarmester mandskab fra DK Vikarservice, får I personale, der kan sættes til at løse det mest gængse, såvel som specialiserede opgaver. Vi har allerede kunder der har hyret glarmester vikarer fra os til følgende opgaver.

  • Montere vinduer og glasfacader i nybyggeri

  • Skifte vinduer i private huse og lejligheder

  • Lave glasdøre, skillevægge og spejle

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!