Det siger vores samarbejdspartnere

"Da vi stor og manglede tømre, til den stigende ordretilgang i service opgaver, skulle Vi bruge 3 servicetømre. Vi fik kontakt til DK Vikarservice, som straks greb opgaven og inde for kort tid stillede med 3 dygtige servicetømre. Da jeg oplyste at vi godt kunne bruge en glarmester, tog DK Vikarservice straks opgaven, og fandt en god kandidat, som vi har skrevet under på. Så hurtig og meget kompetens partner."

"Vi benytter DK Vikarservice, og har Ditte Marie som kontakt. Hun er meget engageret, og har forståelse for vigtigheden i at vi får de rigtige vikarer ud. DK Vikarservice for tingen gjort, og følger op på tingene."

"Vi har fundet en ny medarbejder via et try & hire forløb med DK Vikarservice. Der blev skabt et godt match, og god opfølgning undervejs. Vi bruger kun DK Vikarservice."

"DK Vikarservice har leveret de bedste vikarer vi har prøvet til dato. Dygtige og effektive. Vi har benyttet vikarer fra DK Vikarservice flere gange, og vil fortsat benytte vikarer fra DK Vikarservice fremover."

"DK Vikarservice yder en virkelig god kundeservice. Vi havde lidt opstartsproblemer, men de blev håndteret med det samme. Vi ringer helt sikkert til DK Vikarservice når vi skal bruge vikarer igen."

"Jeg har nu brugt DK virkarservice i ca 3-4 måneder og har i den forløbne tid, har jeg ikke kunnet klage over noget. Folkene de sender ud er dygtige, kompetente til deres arbejde, samarbejdsvillig, møder til tiden og lægger deres faglige stolthed i det arbejde de udføre, samtidig er de allrond. Samtidig føler jeg at DK Virkarservice er faglige mennesker der tager godt hånd omkring deres folk. Så ud af 5 stjerner kan jeg kun give 5"