Vi hjælper virksomheder i
gang med forretningen

Try & hire?

Med try & hire forløbet kan i 
som virksomhed prøve jeres
nye medarbejder af inden i ansætter

Vi hjælper Jer med at
finde jeres nye medarbejder

Hvilken vikar
har i brug for?

Vi har vikarer indenfor mange
brancher.

Står I og mangler en medarbejder?

Står I og mangler en medarbejder, men gerne vil prøve medarbejderen af først, er vores Try & hire forløb det helt rigtige.

Et Try & hire forløb vil typsik strejke sig over en periode på en til tre måneder, og i disse måneder vil I og vikaren kunne se hinanden an og finde ud af om det er det rette mach. 

I vores arbejde bestræber vi os meget på at finde det rette match og vores spidskompetence er at lave profilmatch som sikre at virksomhed og medarbejder passer sammen. 

Try hire forloeb 1

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!
ditte optimized

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

danesh optimized

Rekrutteringskonsulent

Danesh Thangarajah 
Tlf: 30 20 77 24
dt@dkvikarservice.dk

Vikarservices

Vælg et område og læs mere om vikarservices indenfor branchen.
maler 1

Maler

Mangler du en malervikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte maler vikarer i hele Danmark.

murer 1

Murer

Vores murer kan supplere jeres faste mandskab, når I har brug for det. I kan til med opsige vikarerne så snart I ikke har brug for dem længere.

toemrer

Tømrer

Står du og mangler en tømrervikar til et bygge- og anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri? Vi har mange dygtige faglærte og ufaglærte tømrer, der kan hjælpe til på byggeprojekter i hele Danmark.

Haandmand

Arbejdsmand

Uanset om det er stort eller småt byggeri, har vi hos DK Vikarservice faglærte og ufaglærte arbejdsmænd, der kan til springe på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark.

Maskinfoerer

Maskinfører

Vores store katalog af maskinfører består bl.a. af folk der kan køre rendegravere, mejetærskere, skovningsmaskiner og bulldozere.

glarmester

Glarmester

Har du brug for en glarmester til udskiftning af vinduer eller montering af glasfacader? Så har vi de helt rette vikarer til jer.