Med jer hele vejen

Vikarservice –

Vigtigheden af godt samarbejde

Når vi hyrer en vikar ind til dig, er vi med hele vejen.
Det er vigtigt for os at vikaren er godt
klædt på til opstarten.

Vi hjælper virksomheder igang med forretningen

Mangler du vikarer
i virksomheden?

Vi sørger for at matche den rigtige
arbejdskraft til hver enkelt opgave
vi modtager forespørgsler på.

Vikarservices

Vælg et område og læs mere om vikarservices indenfor branchen.
maler 1

Maler

Mangler du en malervikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte maler vikarer i hele Danmark.

murer 1

Murer

Vores murer kan supplere jeres faste mandskab, når I har brug for det. I kan til med opsige vikarerne så snart I ikke har brug for dem længere.

toemrer

Tømrer

Står du og mangler en tømrervikar til et bygge- og anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri? Vi har mange dygtige faglærte og ufaglærte tømrer, der kan hjælpe til på byggeprojekter i hele Danmark.

vvs 1

VVS

Har du akut brug for en der kan lave VVS arbejde? Vi har VVS vikarer klar til dig! De er klar til at lave alt arbejde indenfor branchen. Vi bruger kun uddannede VVS’ere og sikre os altid at det er i høj kvalitet.

Elektriker 1

Elektriker

Usanset om det er et stort eller småt byggeri har DK Vikarservice faglærte elektrikere der kan springe til i hele landet med kort varsel.

svejser

Smed/svejser

Vores vikarer kan hjælpe med alt fra svejsning til aircondition. De står klar til at løse alt fra små til store arbejdsopgaver.

Haandmand

Arbejdsmand

Uanset om det er stort eller småt byggeri, har vi hos DK Vikarservice faglærte og ufaglærte arbejdsmænd, der kan til springe på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark.

Maskinfoerer

Maskinfører

Vores store katalog af maskinfører består bl.a. af folk der kan køre rendegravere, mejetærskere, skovningsmaskiner og bulldozere.

glarmester

Glarmester

Har du brug for en glarmester til udskiftning af vinduer eller montering af glasfacader? Så har vi de helt rette vikarer til jer.

brolaegger 2

Brolægger

Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte brolægger vikarer i hele Danmark. Du kan få de brolæggere du har brug for helt ned til tre dage før dit projekt, går i gang.

nedriver 1

Nedriver

Har du brug for medarbejdere til tunge opgaver, som nedrivning, så kan vores vikarer hjælpe dig. Når jeres faste mandskab har brug for ekstra hænder, kommer vores og supplerer dem.

produktion

Produktion / lager

Lige meget hvilken type lagerarbejder I mangler, har vi en vikar der passer til jobbet. Vi kan på kort tid finde både faglært og ufaglært arbejdskraft til lager arbejde i hele landet.

brolaegger

Brolægger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ufaglaert

Ufaglært

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ufaglaert

Ufaglært

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det siger andre
virksomheder om os

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!
ditte optimized

Account Manager

Ditte Marie Birkerod
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

danesh optimized

Rekrutteringskonsulent

Danesh Thangarajah 
Tlf: 30 20 77 24
dt@dkvikarservice.dk