Vikarservice

Når vi hyrer en vikar ind til dig, er vi med hele vejen.
Det er vigtigt for os at vikaren er godt klædt på til opstarten.

Vikarservices

Vælg et område og læs mere om vikarservices indenfor branchen.
maler vikar

Maler

Mangler du en malervikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte maler vikarer i hele Danmark.

smed og svejser vikar

Smed/svejser

Vores vikarer kan hjælpe med alt fra svejsning til aircondition. De står klar til at løse alt fra små til store arbejdsopgaver.

tømrer vikar

Tømrer

Står du og mangler en tømrervikar til et bygge- og anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri? Vi har mange dygtige faglærte og ufaglærte tømrer, der kan hjælpe til på byggeprojekter i hele Danmark.

vvs vikar

VVS

Har du akut brug for en der kan lave VVS arbejde? Vi har VVS vikarer klar til dig! De er klar til at lave alt arbejde indenfor branchen. Vi bruger kun uddannede VVS’ere og sikre os altid at det er i høj kvalitet.

elektriker vikar

Elektriker

Usanset om det er et stort eller småt byggeri har DK Vikarservice faglærte elektrikere der kan springe til i hele landet med kort varsel.

produktion og lager vikar

Produktion / lager

Lige meget hvilken type lagerarbejder I mangler, har vi en vikar der passer til jobbet. Vi kan på kort tid finde både faglært og ufaglært arbejdskraft til lager arbejde i hele landet.

arbejdsmand og håndmands vikar

Arbejdsmand

Uanset om det er stort eller småt byggeri, har vi hos DK Vikarservice faglærte og ufaglærte arbejdsmænd, der kan til springe på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark.

maskinfører vikar

Maskinfører

Vores store katalog af maskinfører består bl.a. af folk der kan køre rendegravere, mejetærskere, skovningsmaskiner og bulldozere.

glarmester vikar

Glarmester

Har du brug for en glarmester til udskiftning af vinduer eller montering af glasfacader? Så har vi de helt rette vikarer til jer.

brolægger vikar

Brolægger

Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte brolægger vikarer i hele Danmark. Du kan få de brolæggere du har brug for helt ned til tre dage før dit projekt, går i gang.

nedriver og arbejdsmand vikar

Nedriver

Har du brug for medarbejdere til tunge opgaver, som nedrivning, så kan vores vikarer hjælpe dig. Når jeres faste mandskab har brug for ekstra hænder, kommer vores og supplerer dem.

SOSU

Står du og mangler SOSU-medarbejdere? Så kan vi hjælpe, vores vikarer har både mulighed for korte og lange vikariater og vi går altid målrettet efter at matche vikarerne med den rette arbejdsplads.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!