Nedriver vikare - klar til at arbejde

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Mangler du en nedriver vikar til et byggeprojekt?

Mangler du en nedriver vikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt byggeri, har Vi hos DK Vikarservice faglærte og ufaglærte arbejdsmænd, der kan til springe på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark. Vores nedrivere har viden indenfor bygningsstabilitet, håndtering af maskiner, materialer og sikkerhåndtering af byggeaffald, og naturligvis erfaring med at arbejde på en byggeplads.

Når jeres faste mandskab har brug for ekstra hænder, kommer vores og supplerer dem, så der holdes gang i arbejdet. I binder jer ikke til lange kontrakter, og kan nemt opsige jeres vikar igen når der ikke længere er behov.Skulle I derimod være på udkig efter potentielle nye kollegaer, men gerne vil se dem an først, kan I prøve vores try & hire ordning. Uanset om jeres behov for nedrydder vikarer er kort eller langvarig, så tag fat i os.

Hvilken type lagerarbejde leder I efter?

Lige meget hvilken type nedrivning i mangler en vikar til, så har vi en vikar der passer til jobbet. Vores vikarer har erfaringen med at håndtere alle dele af nedrivningsprocessen. Vores vikarer er detaljeorienterede og sikrer at alt i nedrivningsprocessen lever op til gældende love og regler.

Vi har dertil vikarer som er certificerede indenfor håndtering af asbest.

Har du et specifikt nedrivningsprojektet, så giv os et kald. Vi kan sætte dig i forbindelse med højt kvalificerede ansøgere som kan hjælpe med:

  • Nedrivning af gamle bygninger

  • Nedrivning af huse udsat for brand

  • Nedrivning af tag

  • Asbest håndtering

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!