Med jer hele vejen

Murer –
klar til at arbejde

Til murervirksomheder tilbyder vi primært
vikarer til gulvarbejde, facadearbejde, klinker,
fliser mv., samt murere til opbygning.

Med jer hele vejen

Try & hire –
forløb 

Når du bestiller en vikar gennem et
Try & hire forløb er det med et ønske
om at ansætte vikaren.

Hyr dygtige murervikarer med DK Vikarservice.

Står I og mangler en murervikar til et byggeri – vi kan hjælpe jer.

DK Vikarservice er et landsdækkende vikarbureau. Vi kan sende faglærte og ufaglærte murer vikarer til byggerier i hele Danmark indenfor tre dage.

Vores murer kan supplere jeres faste mandskab, når I har brug for det. I kan til med opsige vikarerne så snart I ikke har brug for dem længere. Der er også mulighed for et Try & hire forløb, hvor vikaren arbejder for jer i op til tre måneder hvor I ser hinanden anden og herefter bliver ansat.

Når vores vikarer ankommer til jeres byggeplads, vil de naturligvis have behov for murerredskaber.

Vores murervikarer er erfarne, og har kendskab til bærende vægge, blande cement, lægge fliser, opsætte vådrumsmembran m.m. Vores vikarer er kvalitetsbevidste, og lægger en ære i at levere et godt resultat hver gang.

Hvad kan I hyrer en murervikar til?

Når i bestiller murer mandskab fra DK Vikarservice, får I personale, der kan sættes til at løse det mest gængse, såvel som specialiserede opgaver. Vi har allerede kunder der har hyret murervikarer fra os til følgende opgaver.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!
Account Manager - Magnus Norup

Account Manager

Magnus Norup
Tlf: 30 20 31 13
mn@dkvikarservice.dk

Rekrutteringskonsulent

Danesh Thangarajah 
Tlf: 30 20 77 24
dt@dkvikarservice.dk

Vi har murervikarer til alle typer byggeprojekter

Tag kontakt til DK Vikarservice i dag, og find de murervikarer, I har brug for. 

Vores store katalog af murervikarer består både af faglærte og ufaglærte murere. Både fra Danmark og fra udlandet. Alle vores vikarer arbejder under dansk arbejdsoverenskomst.


I kan bestille murervikarer fra DK Vikarservice til:

Vi screener alle vores vikarer, inden vi sender dem ud. På den måde sikre vi, at det personale vi sender afsted, har specialiseret sig eller har masser af erfaring indenfor den type opgave, I står og mangler mandskab til.

Nemt at hyre – nemt at administrere 

Når du hyrer murervikarer fra DK Vikarservice, skal du kun fokusere den opgave, du skal have hjælp til.Alt det administrative arbejde som betaling af løn, feriepenge, overarbejde m.m., det tager vi os af. Vores vikarer registrerer sig i vores vikarsystem, hvor I kan tjekke, at de har registreret de rigtige timer. Vores erfaring er dog, at vores vikarer er ærlige, og kun registrerer de timer de har arbejdet.

I får én samlet faktura fra os for det mandskab I har bestilt. Vi har gjort det nemt for jer, at hyre murer vikarer i København, Århus, Odense og alle andre steder i Danmark.

Vi er en del af Dansk byggeri, som er din garanti for at de vikarer I ansætter, er hyret under ordentlige forhold, og har de fornødne kvalifikationer.

Skulle jeres projektplaner ændre sig, kan I opsige jeres medarbejder med blot en uges varsel, og holde jeres udgifter nede i forbindelse med ændringer.