Med jer hele vejen

Glarmester
vikarer –
klar til at arbejde

Vi har glarmester vikarer til alle typer opgaver,
fortæl os om din opgave så matcher vi vikaren .

Med jer hele vejen

Try & hire –
forløb 

Når du bestiller en vikar gennem et
Try & hire forløb er det med et ønske
om at ansætte vikaren.

Mangler du en vikar?

Står I og mangler en glarmester vikar til et byggeri – vi kan hjælpe jer.

Vores glarmestre kan supplere jeres faste mandskab, når I har brug for det. I kan til med opsige vikarerne så snart I ikke har brug for dem længere. Der er også mulighed for et Try & hire forløb, hvor vikaren arbejder for jer i op til tre måneder hvor I ser hinanden anden og herefter bliver ansat.

Alt det administrative arbejde som betaling af løn, feriepenge, overarbejde m.m., det tager vi os af. Vores vikarer registrerer sig i vores vikarsystem, hvor I kan tjekke, at de har registreret de rigtige timer. Vores erfaring er dog, at vores vikarer er ærlige, og kun registrerer de timer de har arbejdet.

I får én samlet faktura fra os for det mandskab I har lavet. 

Vi er en del af Dansk byggeri, som er din garanti for at de vikarer I ansætter, er hyret under ordentlige forhold, og har de fornødne kvalifikationer. Skulle jeres projektplaner ændre sig, kan I opsige jeres medarbejder med blot en uges varsel, og holde jeres udgifter nede i forbindelse med ændringer.

Hvad kan I hyrer en glarmester vikar til?

Har du et specifikt glarmester job, så giv os et kald. Vi kan sætte dig i forbindelse med højt kvalificerede medarbejdere.

Når i bestiller glarmester mandskab fra DK Vikarservice, får I personale, der kan sættes til at løse det mest gængse, såvel som specialiserede opgaver. Vi har allerede kunder der har hyret glarmester vikarer fra os til følgende opgaver.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!
Account Manager Ditte Marie Birkerod

Account Manager

Ditte Marie Mohr
Tlf: 30 20 77 47
dm@dkvikarservice.dk

Rekrutteringskonsulent

Danesh Thangarajah 
Tlf: 30 20 77 24
dt@dkvikarservice.dk