Med jer hele vejen

Elektriker vikare –
klar til at arbejde

Står du og mangler en elektriker. Vi har elektrikere
der er specialiseret indenfor alle områder
– også dem du har brug for

Med jer hele vejen

Try & hire –
forløb 

Når du bestiller en vikar gennem et
Try & hire forløb er det med et ønske
om at ansætte vikaren.

Fleksible løsninger på elektriker vikarer.

I binder jer ikke til lange kontrakter, og kan nemt opsige vikarer, når de har udført det ønskede stykke arbejde.

Skulle I derimod være på udkig efter potentielle nye kollegaer, men gerne vil se dem an først, kan i prøve vore try & hire ordning. Uanset om jeres behov er for elektrikere er kortvarigt eller langvarigt, så tag fat i os.   

Få de nødvendige kompetencer med mindst mulig administrativt arbejde

Når du hyrer elektriker vikarer fra DK Vikar service, skal du kun fokusere på at sætte vikarerne i arbejde. Alt det administrative arbejde, som udbetaling af løn, overarbejde, feriepenge m.m. tager vi os af. Vores vikarer registrerer deres timer i vores vikarsystem, som du også for adgang til og kan følge med i.

Vi går op i jeres sikkerhed og vores elektrikers. Alle vores vikarer bliver screenet og har afleveret CPR-nummer. Vi er som vikarbureau registreret i Dansk Byggeri og Dansk El-forbund.

Skulle jeres tidsplan for jeres byggeri ændre sig, kan i opsige vikarer med blot en uges varsel.

Tag kontakt til DK Vikarservice i dag, og ansæt de elektrikervikarer, I har brug for, for at jeres byggeri står færdigt til tiden.

Elektriker rekruttering til projekt el. fastansættelse

Vores elektrikere kan supplere jeres faste mandskab med ekstra hænder eller yderligere kompetencer, når i står og mangler.

Mangler du en elektriker vikar til et byggeprojekt? Usanset om det er et stort eller småt byggeri har DK Vikarservice faglærte elektrikere der kan springe til i hele landet med kort varsel. Vores kartotek af erfarne elektrikere inkluderer følgende fagområder:

 

Hvilke typer opgaver kan i hyre elektrikere vikarer til?

Vores store katalog af elektrikervikarer består af faglærte elektrikere. Du kan hyre elektrikere fra Danmark og fra udlandet. Alle vores vikarer arbejder under dansk arbejdsoverenskomst.

Du kan bestille elektriker vikarer fra DK Vikarservice til både indendørs og udendørs arbejde.

De udfører blandt andet:

Mangler du en elektriker, der skal besidde kompetencer eller erfaring, som ikke er nævnt på listen, så tag fat i os. Vores katalog af elektrikere er stort, og vi har helt sikkert en elektriker vikar i dit område, der har den erfaring og de kompetencer, du har brug for.