Brolægger - klar til at arbejde

Vi har både faglærte brolæggere og arbejdsmænd
klar til at klare jeres opgaver. Oplys os om typen af
opgaver, så matcher vi med rette vikarer.

Mangler du en brolægger vikarer?

Uanset om det er stort eller småt har DK Vikarservice faglærte og ufaglærte brolægger vikarer i hele Danmark. Du kan få de brolæggere du har brug for helt ned til tre dage før dit projekt, går i gang.

Vores brolæggere kan supplere jeres faste mandskab med ekstra hænder eller yderligere kompetencer, når I har brug for det. I binder jer ikke til lange kontrakter, og kan nemt opsige vikarer, når de har udført det ønskede stykke arbejde.

Skulle I derimod være på udkig efter potentielle nye kollegaer, men gerne vil se dem an først, kan i prøve vores try & hire forløb. Uanset om jeres behov for brolæggere er kortvarigt eller langvarigt, så tag fat i DK Vikarservice. 

Høje faglige kompetencer blandt vores brolægger vikarer

Vores vikarer kommer fra både Danmark og udlandet. De betaler alle dansk skat og er registreret i vores system. Du har 100 % tryghed, når du rekrutterer vikarer til brolægningsarbejde hos os.

Vi er en del af Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for at de folk du ansætter, arbejder under ordnede forhold. At de bliver betalt løn, feriepenge, pension m.m. Det er ligeså din tryghed for, at du får en vikar, som vi kan stå indenfor og har screenet, så du får den bedst mulige arbejdskraft.

Vores vikarer er i god fysisk form og er alle vant til at arbejde udendørs.

Nogle af de arbejdsområder vores Brolægger vikarer kan arbejde indenfor er:

  • Belægning af fortove, torv, gågader m.m.

  • Kantsten

  • Belægge parkeringspladser, indkørsler og gadeudmundinger

  • Reparationsopgaver på brolægning

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!