Vikarbureau Vejle

vikarbureau vejle
vikar - Klar til at arbejde

Vi er jeres nye vikarbureau i vejle

Vikarbureau Vejle 1
Det er så ærgerligt at se sit byggeri gå i stå, pga. sygdom eller manglende arbejdsmænd. Skulle det ske, så tag kontakt til DK Vikarservice - så hjælper vi dig i gang igen.

Er du en entreprenør eller byggeentreprise, der bygger i Vejle? Er du på udkig efter håndværkere til jeres byggeprojekt?  Find lokale arbejdsfolk hos jeres Vikarbureau. DK Vikarservice har et stort kartotek af faglærte og ufaglærte håndværkere, der står klar til at hjælpe med jeres byggeprojekt i Vejle. 

Hvorfor bruge os som jeres vikarbureau Vejle?

I har brug en der kan arbejde, men ikke mere papirarbejde. Vi tager os af alt det administrative, og sikrer at medarbejderne får løn, feriepenge, pension, sociale udgifter m.m. 

Alle vores vikarer får løn og betaler skat efter dansk lovgivning. I kan således trygt ansætte vikarer fra DK-Vikarservice, velvidende om at de får en ordentlig betaling. 

Vi er en del af Dansk Byggeri, og arbejder på hele tiden at opkvalificere vores vikarer. Derudover har vi gjort følgende tiltag, for at sikre den bedst mulige oplevelse for både vores kunder og vores vikarer

  • Fleksible løsninger der passer jeres behov
  • Screenet faglærte som ufaglærte arbejdskraft. 
  • Korte bindingsperioder og mulighed for korte ansættelser. 
  • Hvis I senere vil ansætte, så har vi et Try & Hire program.
  • Hurtig og fleksibel løsning. Vi kan skaffe vikarer i Vejle inden for kort tid. Ring og høre nærmere.
  • Ærlig rekruttering – Vi sender kun vikarpersonale til jeres byggeprojekt, hvis vi mener vedkommende er den rette til jer. Dette stiller både jer og vores vikar stærkt.

Har I flere spørgsmål om vores priser, kontrakter eller andet, så tøv ikke med at ringe på 70 60 59 60 eller brug vores kontaktformular.

Ekstra hænder til byggeprojekter i Vejle

DK Vikarservice er et dansk vikar- og rekrutterings bureau, der udlejer både dansk og udenlandsk arbejdskraft. Vi er medlem af Dansk Byggeri, har dansk CPR nummer og  bankkonto. Vi har vikarer til alle håndværks brancher, samt alt ufaglært arbejde. I kan altså med stor sandsynlighed finde nøjagtig den vikar, der besidder den ekspertise, I har brug for. Her er en oversigt over de vikarer, som vores kunder hyrer oftest:

Hvis den ønskede fagkompetence ikke står listet, så tag fat i os på 70 60 59 60, og hør hvordan vi kan hjælpe. Vi har vikarer til alle håndværksbrancher – sikkert også den du står og mangler.

DK Vikarservice er fleksibel og omstillingsparate. Vi tilbyder korte prøvevikariater med korte opsigtelsesfrister. Derudover lægger vi en stor indsats i at finde det rette match, således at I altid får en vikar, der har de kompetencer, og fornødne erfaring, til det I står og mangler. Vi siger hellere, at vi ikke har den rette mand, end at sende en, hvor vi ikke er 100 % sikker på, at vedkommende matcher til jeres behov.

Kontakt

Brug for arbejdskraft hurtigt. Så tag kontakt til os hurtigst muligt, og lad os hjælpe dig med være det vikarbureau i Vejle, der sætter jer i forbindelse med de vikarer, I har brug for.

I kan ringe på: 70 60 59 60
Skrive en mail til: info@dkvikarservice.dk
Kontakte os via vores kontaktformular.

vikar rekruttering vejle

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top