Vikarbureau Kolding

vikar - Klar til at arbejde

Vikarbureau i Kolding til store og små byggeprojekter

Er I ramt af sygdom, eller et uventet behov for arbejdskraft?

Bestil midlertidigt arbejdskraft i Kolding. DK-Vikarservice er et vikarbureau i Kolding, der tilbyder forskellige mandskabsudlejning. Du kan finde både faglære og ufaglærte håndværkervikarer til korte, mellem og lange ansættelser.

Vi har gjort det nemt at leje en håndværker til byggeprojekter i Kolding.

Vikarbureau Kolding
I kan hyre smede, svejsere og mange andre fagfolk hos DK Vikarservice

Hvorfor bruge DK-Vikarservice som vikarbureau i Kolding?

Vi går højt op i, at hvad der bliver bygget og renoveret i Kolding er af høj standard. Derfor er det også vigtigt for os, at vi matcher de rette vikarer til de rette opgaver i til byggeprojekter i Kolding. 

Vi screener vores vikarer grundigt, inden vi sætter dem i forbindelse med et byggeprojekt. Vi har vikarer til alle håndværks brancher, samt alt ufaglært arbejde. Vi kan med stor chance tilbyde jer en vikar, der besidder den ekspertise, I har brug for. 

Disse er de vikarer, som vores andre kunder oftest efterspørger:

Mangler du en vikar, med et kompetencesæt, der ikke er på listen. Ingen problemer. Vi har mange vikarer med kompetencer i vores kartotek.

Ring til os på 70 60 59 60, og hør hvordan vi kan hjælpe.

Vi har vikarer til alle håndværksbrancher.

Slip for det administrative besvær, når I hyrer vikarer i Kolding

Det er tidskrævende at finde fagfolk og rekruttere dem til projekter, og derudover håndtere lønninger, pauser, feriepenge, pension m.m. Vi tager os alt dette. Du tager ganske enkelt fat i os, fortæller os hvad du har brug for at mandskab. Vi finder de bedste håndværkere, som I kan sætte ind i de ønskede opgaver. I fokuserer på at vores vikarer får arbejdet gjort. Så skal vi nok tage os af, at de betalt efter dansk lovgivning, så I ikke kommer i klemme på nogen måde, og slipper for at skulle tage jer af det.

Kolding vikar bureau rekruttering

Ring eller skriv til os, når I skal bruge vikarer til byggearbejde i Kolding

Det er nemt at komme i kontakt med os. Ring på 70 60 59 60 eller send en forespørgrsel via vores kontaktformular. Når vi har afklaret, hvad I har brug for, går vi i gang med at finde den eller de bedste vikarer til jeres projekt.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Vikarbureau i Kolding

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top