Vikarbureau Horsens

vikar - Klar til at arbejde

hyr fagmænd hos jeres nye Vikarbureau i horsens

Vikarbureau Horsens
Hyr kvalificeret arbejdskraft hos jeres Vikarbureau i Horsens - DK Vikarservice.

Bestil midlertidigt arbejdskraft i Horsens. DK-Vikarservice er et vikarbureau i Horsens , der tilbyder forskellige mandskabsudlejning. I kan finde både faglære og ufaglærte håndværkervikarer til korte, mellem og lange ansættelser.

Vi har gjort det nemt at leje en håndværker til byggeprojekter i Horsens, og kan skaffe jer nøjagtig det vikarpersonale, I har brug for.

Et vikarbureau i Horsens med faglærte og ufaglærte håndværkere til en by i udvikling

Står I og mangler arbejdskraft til et byggeprojekt i Horsens. Efterspørgslen på arbejdskraft i Horsens er stigende grundet de mange byggeprojekter, der sker I er ikke de eneste. Vi har oplevet en stor efterspørgsel på et Vikarbureau i Horsens, men har kunne levere til alle forespørgsler. Vi kan også sikre, at I får de vikarer I har brug for.

Kontakt DK Vikarservice for at få faglærte og ufaglærte arbejdsmænd og håndværkere til fleksibel arbejdskraft, der er skræddersyet til jeres behov for vikarer til byggeprojekter i Odense.

Her kan i se de spidskompetencer vores vikarer har, som I kan hyrer fra DK-Vikarservice:

Mangler I arbejdsfolk med faglige ekspertiser, som ikke står på listen, så ring til os på 70 60 59 60. Vi har vikarer, der kan håndtere alle typer håndarbejde, og specialiseret til netop det I har brug for.

Fordele ved at bruge os som jeres vikarbureau i Horsens

Når I vælger et samarbejde med DK Vikarservice, kan I fokusere på at udføre jeres arbejde, uden alt det tunge administrationsarbejde, der følger med en traditionel ansættelse.

Vi tager os af alt det administrative, og sikrer at medarbejderne får løn, feriepenge, pension, sociale udgifter m.m. 

Vi betaler alle vores vikarer efter dansk lovgivning, og sikrer at de får feriepenge og pension, samt betaler skat. I kan således trygt ansætte vikarer fra DK-Vikarservice.

DK Vikarservice er en del af Dansk Byggeri, som er din garanti for korrekt ordentlige ansættelseskontrakter, såvel som screening af vikarer.

Vi vil gerne give vores kunder de bedst muligheder og frihed til at ansætte vikarer. Derfor tilbyder vi

  • Fleksible løsninger der passer vores kunders  behov
  • Vi screener faglærte og ufaglærte håndværkere, så I får en vikar med de nødvendige kompetencer. 
  • Vi tilbyder korte bindingsperioder og mulighed for korte ansættelser. 
  • Hvis I senere vil ansætte en eller flere af de vikarer, I har brugt, så har vi et Try & Hire program i kan anvende, for en nemmere rekrutteringsproces.
  • Hurtig og fleksibel løsning. Vi kan skaffe vikarer til byggeprojekter i Horsens inden for kort tid. Ring og hør hvor hurtigt vi kan hjælpe jer.

Har I flere spørgsmål om vores priser, kontrakter eller andet, så tøv ikke med at ringe på 70 60 59 60 eller brug vores kontaktformular.

Vikarbureau og rekruttering til projekter og fastansættelse i Horsens

Uanset hvor langt I er med jeres projekt, og hvor stort det er, så har vi en rekrutteringsløsning til jer. Vi tilbyder tre former for samarbejde, når I har brug for en håndværker:

  • Mandskabsleje
  • Try & Hire forløb
  • Rekruttering.

Vi arbejder hårdt på at skabe langsigtede samarbejder med vores kunder, og giver jer den bedste løsning hver gang. Det betyder også, at hvis I har en efterspørgsel på en vikar, men konkrete kompetencer, og vi ikke har en ledig, så må vi desværre sige nej. Vi er overbevist om, at ærlighed og et midlertidig afslag er en bedre løsning for jer som kunde, frem for vi sender en vikar, der ikke lever op til jeres eller vores forventninger, inden for den givne kompetence.

Vær sikker på, at I får en vikar, der kan løse den opgave, I skal have løst.​

Vi har screenet alle vores vikarer. De får løn efter overenskomst. Vi er en del af Dansk Byggeri, og vi betaler vores vikarer pension og feriepenge, og indberetter skat. I kan med tryghed bestille vikarer for os, og være sikker på, at vi følger alle love retningslinjer for en tryg ansættelse af de vikarer, I hyrer fra os.

Arbejdskraft
- Alt inklusiv

Vi screener og finder det perfekte match til dig og din virksomhed og dit byggeri i Horsens.

Tag fat i os, når I har brug for vikarløsninger og midlertidigt personale

Vi har gjort det simpelt at rekruttere vikarer til byggeprojekter. Vi har konkurrencestærke priser og tager os af alt det administrative. Så når I mangler en eller flere håndværkere til et byggeprojekt i Midtjylland, så tag fat i DK-Vikarservice. Vi har det personale, I står og mangler, når I mangler det.

Ring til os på 70 60 59 60 eller send en mail til info@dkvikarservice.dk.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vikarbureau i Horsens

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top