Vikarbureau Herning

Vikarbureau i herning
vikar - Klar til at arbejde

Mangler I arbejdskraft i Herning?

Herning er en by i udvikling, og efterspørgslen på arbejdskraft er høj. Vi har fået mange kontakter fra byggefirmaer og entreprenører, der efterspørger erfarne arbejdsfolk og vikarer til deres byggeprojekt i Herning. Hvis I er på udkig efter erfaren mandskab og arbejdskraft i Herning, så har vi bemandingsløsningen til jer.

Vikarbureau herning
Vi er et vikarbureau i Herning, der har adgang til det mandskab og kompetencer I har brug for. Tag kontakt i dag, og hold byggeriet i gang.
Herning vikar rekruttering

Står du med et byggeri, hvor jeres faste medarbejderstab enten mangler specifikke kompetencer? Eller bremses I grundet sygdom eller andre uventede forhindringer, og er derfor underbemandet? Så er håndværkervikarer løsningen til jer.

DK Vikarservice er jeres nye vikarbureau i Herning, der træder til med dygtige medarbejdere, når I mangler.

Vores kartotek af dygtige håndværkere inkluderer både danske og udenlandske medarbejdere, der er faglærte og ufaglærte.

Vi har screenet alle vores vikarer, og kan stå 100 % inden for dem, for at sikre jer, vores kunder, den bedste arbejdskraft til jeres byggeri.

I tvivl om vi også kan hjælpe jer? Tag kontakt til os allerede i dag, og lad os finde den rette løsning til jer.

Arbejdskraft
-Alt inklusiv

Vi screener og finder det perfekte match til dig og din virksomhed.

Hvilke fagfolk tilbyder vi som vikarbureau i Herning?

Ethvert byggeprojekt kræver en bred vifte af kompetencer. Vi har en database med dygtige håndværkere inden for de største og mest efterspurgte kompetencer. Det gælder følgende:

Det er både ærgerligt, men også dyrt at se et byggeri gå i stå, fordi man pludselig er underbemandet og står og mangler ekspertise til at få komme videre med byggeriet. Grundet Hernings vækst, har vi sørget for, at have adgang til håndværkere, der kan komme og give en hånd med, når I har brug eksterne håndværkere.

Har I brug for kompetencer, der ikke står på listen, så tag fat i os på 70 60 59 60. Vi udvider hele tiden vores database med specialister og fagfolk, og kan med stor sandsynlighed finde den medarbejder, I står og mangler.

Vikarbureau og rekruttering til projekter og fastansættelse

Uanset hvor langt I er med jeres projekt, og hvor stort det er, så har vi en rekrutteringsløsning til jer. Vi tilbyder tre former for samarbejde, når I har brug for en håndværker:

  • Mandskabsleje
  • Try & Hire forløb
  • Rekruttering.

Vi arbejder hårdt på at skabe langsigtede samarbejder med vores kunder, og giver jer den bedste løsning hver gang. Det betyder også, at hvis I har en efterspørgsel på en vikar, men konkrete kompetencer, og vi ikke har en ledig, så må vi desværre sige nej. Vi er overbevist om, at ærlighed og et midlertidig afslag er en bedre løsning for jer som kunde, frem for vi sender en vikar, der ikke lever op til jeres eller vores forventninger, inden for den givne kompetence.

Slip for besværet med ansættelse, og fokuser på at få arbejdet færdiggjort

Når I bruger os som jeres vikarbureau i Herning, får I den rette arbejdskraft, men skal ikke bøvle med alt det administrative, der følger med en traditionel ansættelse.

Vi har screenet alle vores vikarer. De får løn efter overenskomst. Vi er en del af Dansk Byggeri, og vi betaler vores vikarer pension og feriepenge, og indberetter skat. I kan med tryghed bestille vikarer for os, og være sikker på, at vi følger alle love retningslinjer for en tryg ansættelse af de vikarer, I hyrer fra os.

Tag fat i os, når du har brug for vikarløsninger og midlertidigt personale

Vi har gjort det simpelt at rekruttere vikarer til byggeprojekter i Herning. Vi har konkurrencestærke priser og tager os af alt det administrative. Så når I mangler en eller flere håndværkere til et byggeprojekt i Midtjylland, så tag fat i DK-Vikarservice. Vi har det personale, du står og mangler, når du mangler det.

Ring til os på 70 60 59 60 eller send en mail til info@dkvikarservice.dk.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top