Vikar nedriver – DK Vikarservice


HYR VIKAR NEDRIVERE
TIL BYGGEPROJEKTER
I HELE DANMARK

NEDRIVER vikar - Klar til at arbejde

nedriver REKRUTTERING TIL PROJEKT EL. FASTANSÆTTELSE

Mangler du en nedriver vikar til et byggeprojekt? Uanset om det er stort eller småt byggeri,  har DK Vikarservice faglærte arbejdsmænd, der arbejder som nedryddere, der kan springe til byggerier i hele Danmark med kort varsel. Vores nedriver har viden inden for bygningsstabilitet, håndtering af maskiner, matieraler og sikker håndtering af byggeaffald, og naturligvis erfaring med at arbejde på en byggeplads.

Når jeres faste mandskab har brug for ekstra hænder, kommer vores og supplerer dem med ekstra hænder, så arbejdet holdes i gang..

I binder jer ikke til lange kontrakter, og kan nemt opsige vikarer, når de har udført det ønskede stykke arbejde. 

Skulle I derimod være på udkig efter potentielle nye kollegaer, men gerne vil se dem an først, kan I prøve vores try&hire ordning. Uanset om jeres behov er for vikar nedryddere er kortvarigt eller langvarigt, så tag fat i DK Vikarservice.

vikar nedriver rekruttering

Er I gået i gang med at bryde bygninger ned, eller skal i gang, så har vi ekstra arbejdskraft, der kan komme ind og give en hånd med. Bliv hurtig færdig med jeres nedrivning med hjælp fra vikarer fra DK Vikarservice.

Arbejdskraft
-Alt inklusiv

Vi screener og finder det perfekte match af nedriver vikar til dig og din virksomhed.

Få en arbejdsmand med mindst mulig administrativt arbejde

Vores store katalog af arbejdsmænd består murer, tømrer, elektrikere og nedrivere . Du kan hyre nedrivere fra Danmark og fra udlandet. Alle vores vikarer arbejder under dansk arbejdsoverenskomst.

Du kan bestille arbejdsmænd vikarer fra DK Vikarservice til både indendørs og udendørs arbejde. 

Når du hyrer nedrivnings vikar fra DK Vikarservice, skal du kun fokusere på at sætte vikarerne i arbejde. Alt det administrative arbejde, som udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde m.m. tager vi os af. Vores vikarer registrerer deres timer i vores vikar-system, som du også kan følge med i.

Vi går op i jeres sikkerhed og vores arbejdsmænds sikkerhed. Alle vores vikarer bliver screenet og har afleveret CPR-nummer. Vi er som vikarbureau registreret i Dansk Byggeri og Dansk El-forbund.

Skulle jeres tidsplan for jeres bygge ændre sig, kan I opsige vikarer med blot én uges varsel.

Tag kontakt til DK vikarservice i dag, og ansæt de arbejdsmænd, I har brug for, for at jeres byggeri står færdigt til tiden.

Nedriver til bygge projekter

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top