Vikarbureau Kolding

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Kolding

Er I ramt af sygdom, eller et uventet behov for arbejdskraft?

Bestil midlertidigt arbejdskraft i Kolding. DK-Vikarservice er et vikarbureau i Kolding, der tilbyder forskellige mandskabsudlejning. Du kan finde både faglære og ufaglærte håndværkervikarer til korte, mellem og lange ansættelser.

Vi kan tilbyde lokalaftaler med vikarer inden for en bred vifte af kompetencer og fagområder. Ud over at have murer, tømrer, malere har vi også:

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

Slip for det administrative besvær, når I hyrer vikarer i Kolding

Det er tidskrævende at finde fagfolk og rekruttere dem til projekter, og derudover håndtere lønninger, pauser, feriepenge, pension m.m. Vi tager os alt dette. Du tager ganske enkelt fat i os, fortæller os hvad du har brug for at mandskab. Vi finder de bedste håndværkere, som I kan sætte ind i de ønskede opgaver. I fokuserer på at vores vikarer får arbejdet gjort. Så skal vi nok tage os af, at de betalt efter dansk lovgivning, så I ikke kommer i klemme på nogen måde, og slipper for at skulle tage jer af det.

Nemme ansættelsesforløb til dig der skal bruge vikarbureau i Kolding

Vi indgår en dialog og forstår omfanget af jeres byggeprojekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får det rette match. Det er i vores interesse, at jeres byggeprojekt i Kolding og omegn får de rette faglige kompetencer til at indgå i jeres team.

Alle projekter er forskellige, og det samme er behovet for arbejdskraft. Derfor tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov og fremtidige ønsker. Bruger du DK Vikarservice som jeres vikarbureau Kolding, kan vi lave følgende typer samarbejde

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Hvorfor bruge DK Vikarservie som vikarbureau i Kolding?

Vi går højt op i, at hvad der bliver bygget og renoveret i Kolding er af høj standard. Derfor er det også vigtigt for os, at vi matcher de rette vikarer til de rette opgaver i til byggeprojekter i Kolding.

Vi screener vores vikarer grundigt, inden vi sætter dem i forbindelse med et byggeprojekt. Vi har vikarer til alle håndværks brancher, samt alt ufaglært arbejde. Vi kan med stor chance tilbyde jer en vikar, der besidder den ekspertise, I har brug for.

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Kolding. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Kolding – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.