Vikarbureau Haderslev

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Haderslev

Er du byggeansvarlig for et byggeprojekt i Haderslev? Find de rette lokale kompetencer fra et Vikarbureau i Haderslev. DK Vikarservice tilbyder både faglært og ufaglært arbejdskraft fra dygtige vikarer.

Vi kan tilbyde lokalaftaler med vikarer inden for en bred vifte af kompetencer og fagområder. Ud over at have murer, tømrer, malere har vi også:

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

Vikarer til Haderslev lokalområdet

Mangler I vikarer i Vojens, Marstrup eller andre omkringliggende byer til et byggeprojekt? Ingen problemer. Vores vikarer kører gerne lidt længere, for at hjælpe til med jeres byggeri. Der sker altid meget byggeri i Haderslev og omegn, og vi tilbyder gerne en eller flere hjælpende hænder.

Nemme ansættelsesforløb til dig der skal bruge vikarbureau i Haderslev

Vi indgår en dialog og forstår omfanget af jeres byggeprojekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får det rette match. Det er i vores interesse, at jeres byggeprojekt i Haderslev og omegn får de rette faglige kompetencer til at indgå i jeres team.

Alle projekter er forskellige, og det samme er behovet for arbejdskraft. Derfor tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov og fremtidige ønsker. Bruger du DK Vikarservice som jeres vikarbureau Haderslev, kan vi lave følgende typer samarbejde

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Haderslev. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Haderslev – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.