Med jer hele vejen

Vikarbureau
Aabenraa

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og 
dækker hele landet

Med jer hele vejen

Try & hire –
forløb 

Når du bestiller en vikar gennem et
Try & hire forløb er det med et ønske
om at ansætte vikaren.

Dit vikarbureau i Aabenraa

Er du byggeansvarlig for et byggeprojekt i Aabenraa? Find de rette lokale kompetencer fra et Vikarbureau i Aabenraa. DK Vikarservice tilbyder både faglært og ufaglært arbejdskraft fra dygtige vikarer.

Vi kan tilbyde lokalaftaler med vikarer inden for en bred vifte af kompetencer og fagområder. Ud over at have murer, tømrer, malere har vi også:

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

Vikarer til Aabenraa lokalområdet

Mangler I vikarer i Rødekro, Sønderborg eller andre omkringliggende byer til et byggeprojekt? Ingen problemer. Vores vikarer kører gerne lidt længere, for at hjælpe til med jeres byggeri. Der sker altid meget byggeri i Aabenraa og omegn, og vi tilbyder gerne en eller flere hjælpende hænder.

Nemme ansættelsesforløb til dig der skal bruge vikarbureau i Aabenraa

Vi indgår en dialog og forstår omfanget af jeres byggeprojekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får det rette match. Det er i vores interesse, at jeres byggeprojekt i Aabenraa og omegn får de rette faglige kompetencer til at indgå i jeres team.

Alle projekter er forskellige, og det samme er behovet for arbejdskraft. Derfor tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov og fremtidige ønsker. Bruger du DK Vikarservice som jeres vikarbureau Aabenraa, kan vi lave følgende typer samarbejde

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Aabenraa. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Aabenraa – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.