Hvorfor være i et Try & hire forløb?

Som vikar i et Try & hire forløb, arbejder du i virksomheden med henblik på fastansættelse

Står du og mangler et fast arbejde?

At blive rekrutteret gennem et rekrutteringsbureau kan være en nemmere og mere effektiv måde at finde sit drømmejob på. Som rekrutteringsbureau samarbejder vi med virksomheder og hjælper med at finde de rette kandidater til jobbet.

Når du tilmelder sig hos os, vil du oprette dig i vores system hvor du ligger dit CV, du er også meget velkommen til at ringe til os. Herefter vil vi kontakte dig, når vi finder et job, som matcher din profil og kompetencer.

Fordelen ved at blive rekrutteret gennem et rekrutteringsbureau er, at du kan blive præsenteret for jobs, som man måske ikke havde fundet selv. Vi som rekrutteringsbureau har også mulighed for at matche dine kompetencer og personlighed (dette når vi har talt med dig) med virksomhedens kultur og værdier, hvilket kan øge chancen for en vellykket ansættelse.

Når du bliver præsenteret for et job, vil vi typisk stå for jobsamtalerne og give feedback til både dig og virksomheden.

Alt i alt kan rekruttering gennem et rekrutteringsbureau som os være en god mulighed for at finde sit drømmejob. Det kan være en nemmere og mere effektiv måde at søge job på, og man kan få hjælp og støtte i processen.

Hvad er et try & hire forløb?

I et Try & Hire forløb, arbejder du som vikar i en virksomhed der har til hensigt at fastansætte dig. Du arbejder her for virksomheden, som vikar, i en til tre måneder. Efter Try & Hire perioden, bliver du ansat ved virksomheden, hvis I er det rette match. 

Det er vigtigt for os at det er det rette match alledere fra start. Derfor går vi meget op i at sende dig det rette sted hen fra start.

Denne grundighed har resulteret i at 86% af vores Try & Hire forløb ender i fastansættelse.  

af vores forløb ender i fastansættelse
0 %

DK Vikarservice app’en 

Hos DK Vikarservice bruger vi vores egen app, hvor du kan registrere dine timer, se ledige vagter, dine lønsedler og tilgå anden vigtig information.

Denne løsning gør det hurtigt og nemt for dig som vikar, at tilgå alle de vigtige informationer som du har brug for.

Downloades i app store og play.

 

Download DK Vikarservices app