Vikarbureau Viborg

Vikarbureau viborg
Klar til at arbejde i Viborg

dit vikarbureau i Viborg

Er I i gang med et byggeri i Viborg eller om egn og mangler vikarer inden for kort tid? Tag fat DK Vikarservice. Vi tilbyder både faglært og ufaglært arbejdskraft blandt voresdygtige vikarer.

Vi tilbyder lokalaftaler til virksomheder i Viborg med håndværker vikarer med de  kompetencer I har brug for. Vi har murer, tømrer og malere, samt:

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

Vikarer til Viborg lokalområde

viborg rekruttering bureau

Er jeres byggeprojekt i Kjellerup, Bjerringbro, Hobro eller andre omkringliggende byer nær Viborg, så er det ikke noget problem. Vores lokale vikarer tager gerne den ekstra vej, for at hjælpe til med jeres byggeri.  

Hold arbejdet kørende og undgå forsinkelser på byggeprojekter i Viborg.

Kontakt os, dit lokale vikarbureau i Viborg, i dag, og ansæt de vikarer du mangler.

Nemme ansættelsesforløb til dig der skal bruge vikarbureau i Viborg

Vi indgår en dialog og forstår omfanget af jeres byggeprojekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får det rette match. Det er i vores interesse, at jeres byggeprojekt i Viborg og omegn får de rette faglige kompetencer til at indgå i jeres team.

Alle projekter er forskellige, og det samme er behovet for arbejdskraft. Derfor tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov og fremtidige ønsker. Bruger du DK-Vikarservice som jeres vikarbureau i Viborg, kan vi lave følgende typer samarbejde

 • Mandskabsleje
 • Try & Hire forløb
 • Rekruttering.

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

 • Vi er en medlem af DI/Dansk Byggeri – jeres garanti for dygtig arbejdskraft
 • Vi tilpasser fleksible løsninger til jeres behov – både på arbejdskraft og ansættelsesforløb
 • Vi varetager alt det praktiske og administrative med lønninger, feriepenge, pension m.m.
 • Vi har venlig kundeservice og kan hurtig finde en løsning, hvis I har spørgsmål til vores services, priser eller behov for arbejdskraft.
 • Vi screener vores vikarer med dit byggeprojekt, så I slipper for det.
 • Vi har korte bindingsperioder. Aftaleperiode kører pr. løbende uge.
 • Vi tilbyder jer at ansætte de samme vikarer over en længere periode.
 • Vi kan modtage bestilling ned til blot tre dage før opstart af samarbejde 
 • Vi siger heller nej til en forespørgsel, hvis vi ikke føler, at vi har den rette person, frem for at blot at sende en, der ikke matcher jeres behov.

Mangler du håndværkere, så tag kontakt til DK Vikarservice.

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Viborg. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.  

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau Viborg – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.

Tel.: 70 60 59 60
@:   info@dkvikarservice.dk
Alternativt så skriv via vores kontaktformular.

vikarbureauer i viborg

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top