Vikarbureau Fyn

Vikarbureau Fyn
vikar - Klar til at arbejde på fyn

det bedste mandskab fra dit vikarbureau på fyn

vikarbureau fyn
Vores vikarer er professionelt, erfarent og klar til at arbejde på byggeprojekter på Fyn.

Vi er et nyt vikarbureau, men har allerede sendt håndværkere ud til byggerier på det mest af Fyn. Vi kan også hjælpe dig, hvis du står og mangler håndværkere.

Er du ansvarlig for et byggeri og står du og mangler hænder til et byggeprojekt på Fyn. Kontakt DK Vikarservice og find kompetencer fra lokalområdet. Vi tilbyder både faglært og ufaglært vikarer inden for håndværk.

Vi tilbyder lokalaftaler med vikarer. Vælg mellem en bred vifte af kompetencer og fagområder inden for håndværk. Vi har vikarer til:

Vi kan skaffe personale inen for alle områder i produktion og byggeri. Mangler du mandskab , som ikke er på listen, kan vi stadig skaffe de folk, du har brug for.

Hold arbejdet kørende og undgå forsinkelser på byggeprojekterne på fyn. Kontakt os i dag.

Arbejdskraft
- alt inklusiv

Vi screener og matcher rette profil og kompetencer til lige netop din opgave på Fyn.

Nemme at ansætte når du skal bruge et vikarbureau på Fyn

Vi indgår en dialog med jer. Vi sætter os ind i omfanget af jeres byggeprojekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får de rette folk og de folk, I skal bruge. 

Alle projekter er ikke ens.. Derfor er behovet for arbejdskraft også forskelligt. Vi tilbyder løsninger, der matcher jeres behov og fremtidige ønsker. Bruger I DK-Vikarservice som jeres vikarbureau på Fyn, I hyre personale på følgende måder:

 • Mandskabsleje
 • Try & Hire forløb
 • Rekruttering.

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere. Find den løsning , der er den rigtige til jer. Vi sidder klar ved telefonen og kan besvare spørgsmål. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

 • Vi er en medlem af DI/Dansk Byggeri – jeres garanti for dygtig arbejdskraft
 • Vi tilpasser fleksible løsninger til jeres behov – både på arbejdskraft og ansættelsesforløb
 • Vi varetager alt det praktiske og administrative med lønninger, feriepenge, pension m.m.
 • Vi har fremragende kundeservice og kan hurtig finde en løsning, hvis I har spørgsmål til vores services, priser eller behov for arbejdskraft.
 • Vi screener vores vikarer med dit byggeprojekt, så I slipper for det.
 • Vi har ingen lange bindingsperioder. Aftaleperiode kører pr. løbende uge.
 • Vi tilbyder jer at ansætte de samme vikarer over en længere periode.
 • Vi kan modtage bestilling ned til blot tre dage før opstart af samarbejde (vi foretrækker længere tid, for at sikre, at I får den absolut bedste vikar) 7
 • Vi siger heller nej til en forespørgsel, hvis vi ikke føler, at vi har den rette person, frem for at blot at sende en, der ikke matcher jeres behov.

Mangler du vikarer, så tag kontakt til DK Vikarservice.

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter på Fyn. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.  

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau Fyn – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.

Tel.: 70 60 59 60
@:   info@dkvikarservice.dk
Alternativt så skriv via vores kontaktformular.

vikarbureauer fyn rekruttering

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top