Vikarbureau Esbjerg

Vikarbureau Esbjerg
Klar til at arbejde i Esbjerg

dit vikarbureau i Esbjerg

Er du byggeansvarlig for et byggeprojekt i Esbjerg? Find de rette lokale kompetencer fra et Vikarbureau i Esbjerg. DK Vikarservice tilbyder både faglært og ufaglært arbejdskraft blandt en stor pulje af nøjeudvalgte vikarer.

Vi kan tilbyde lokalaftaler med vikarer inden for en bred vifte af kompetencer og fagområder. Ud over at have murer, tømrer og malere, har vi også:

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

Vikarer til Esberg lokalområde

vikar esbjerg

Er jeres byggeprojekt i Bramming, Varde eller andre omkringliggende byer? Ingen problemer. Vores vikarer kører gerne lidt længere, for at hjælpe til med jeres byggeri Esbjerg kommune.  

Hold arbejdet kørende og undgå forsinkelser på byggeprojektet. Kontakt os i dag.

Nemme ansættelsesforløb til dig der skal bruge vikarbureau i Esbjerg

Vi indgår en dialog og forstår omfanget af jeres byggeprojekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får det rette match. Det er i vores interesse, at jeres byggeprojekt i Esbjeg og omegn får de rette faglige kompetencer til at indgå i jeres team. Vi ved at Esbjerg er i udvikling, og vi hjælper til hvor vi kan.

Alle projekter er forskellige, og det samme er behovet for arbejdskraft. Derfor tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov og fremtidige ønsker. Bruger du DK-Vikarservice som jeres vikarbureau i Esbjerg, kan vi lave følgende typer samarbejde

 • Mandskabsleje
 • Try & Hire forløb
 • Rekruttering.

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

 • Vi er en medlem af DI/Dansk Byggeri – jeres garanti for dygtig arbejdskraft
 • Vi tilpasser fleksible løsninger til jeres behov – både på arbejdskraft og ansættelsesforløb
 • Vi varetager alt det praktiske og administrative med lønninger, feriepenge, pension m.m.
 • Vi har fremragende kundeservice og kan hurtig finde en løsning, hvis I har spørgsmål til vores services, priser eller behov for arbejdskraft.
 • Vi screener vores vikarer med dit byggeprojekt, så I slipper for det.
 • Vi har ingen lange bindingsperioder. Aftaleperiode kører pr. løbende uge.
 • Vi tilbyder jer at ansætte de samme vikarer over en længere periode.
 • Vi kan modtage bestilling ned til blot tre dage før opstart af samarbejde (vi foretrækker længere tid, for at sikre, at I får den absolut bedste vikar) 7
 • Vi siger heller nej til en forespørgsel, hvis vi ikke føler, at vi har den rette person, frem for at blot at sende en, der ikke matcher jeres behov.

Arbejdskraft
- alt inklusiv

Vi screener og matcher rette profil og kompetencer til lige netop jeres byggeprojekt.

Mangler du dygtige vikarer? Kontakt DK Vikarservice.

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Esbjerg. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.  

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Esbjerg – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.

Tel.: 70 60 59 60
@:   info@dkvikarservice.dk
Alternativt så skriv vi vores kontaktformular

ebjerg vikarbureauer rekruttering

Fokus på kvalitet

Vi bygger menneskelige relationer

Arbejdsløn mm.

Du betaler kun for de effektive arbejdstimer. Vi afholder alle sociale omkostninger mm., så du ikke skal bekymre dig om det. Læs mere om vores priser her.

Try & Hire

Ønsker du på sigt at ansætte en murer vikar til fast arbejde? Kontakt os i dag og hør nærmere om vores Try & Hire-program. 

rekruttering

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder! 

Scroll to top