Om DK Vikarservice

Stor passion og partnerskab

DK Vikarservice er en virksomhed, der tilbyder vikartjenester til forskellige industrier og virksomheder. Vi formidler midlertidigt ansatte arbejdskraft til virksomheder, der har behov for ekstra personale i en begrænset periode. DK Vikarservice kan hjælpe med at finde vikarer til forskellige typer job, herunder administrative stillinger, produktionsarbejde, lagerarbejde, kundeservice og meget mere.

Vi sikrer, at vores vikarer er kvalificerede og i stand til at udføre de opgaver, der kræves af dem. Vi sørger for at matche de rette vikarer med virksomhedernes specifikke behov og krav. DK Vikarservice kan derfor være en nyttig ressource for virksomheder, der har brug for ekstra arbejdskraft i travle perioder eller ved midlertidige projekter. Hvis du vil i kontakt med os, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan finde alle vores kontakter her, og dertil se hvem vi er.

Hvad står vi for

Vision

DK Vikarservice vil være både vikarernes og virksomhedernes foretrukne bureau, samt være den stærkeste samarbejdspartner til at levere et profilmatch for både arbejdspladser og jobsøgende.

DK Vikarservice vil være stærkest på IT-infrastruktur. Globalt set, vil vi kunne levere den arbejdskraft der er behov for, på et givent lokalt marked.

Mision

DK Vikarservice mission er at adskille sig fra de konkurrerende virksomheder i branchen, netop ved at levere den bedst mulige arbejdskraft, med størst mulige fleksibilitet for både kunder og personale. Via vores IT-infrastruktur, med et komplet system og egen App, kan vi hurtigt og effektivt finde det rette match, mellem arbejdsplads og jobsøgende.

DK Vikarservice vil på vores markeder levere en arbejdskraft som har erfaring i både det lokale sprog, i de lokale færdigheder og den lokale adfærdsdyrkelse.

Værdier

Respekt for os selv
Vi skal være tro mod os selv, agere med integritet og fairness

Respekt for andre
Vi skal lytte, være opmærksomme, og holde det der loves

Respekt for diversitet
Vi skal behandle alle forskelligt, for at kunne behandle alle ens

Teamwork
Vi skal have et tæt og stærkt samarbejde

Kontakt os med dine spørgsmål

Vi sidder klar til at hjælpe!