JOB BESAT

Tømrer med flair for renovering og tagarbejde

Trives du med selvstændigt arbejde og motiveres du af en stor berøringsflade, hvor du selv finder den bedste løsning? Er du fyldt med godt humør og kan du lide at have travlt, men samtidig sætter pris på, at der er tid til at gøre tingene ordentlig? Så er jobbet hos vores samarbejdspartner måske din nye arbejdsplads.

 

Om jobbet

Vi leder efter en tømrer, der har erfaring inden for tagarbejde og renovering. Opgaverne hos virksomheden er meget forskelligartede, men er primært indenfor nybyg, renovering og tagarbejde.

 

Om dig

Det er vigtigt for virksomheden, at du kan arbejde selvstændigt, men lægger vægt på, at din personlighed passer ind. Derudover skal du gerne:

  • Være uddannet tømrer

  • Have erfaring med tagarbejde

  • Have erfaring indenfor nybyg

 

Virksomheden er en mindre tømrerforretning, der blev etableret i 2010. De vægter en høj faglig stolthed og at opgaverne bliver udført til tiden, samt at der bliver leveret en kvalitet af arbejdet man kan være stolt af.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at søge stillingen på “ansøg her”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, må du meget gerne kontakte os på 70 60 59 60 så sidder vi klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

 

Fordele som vikar hos DK Vikarservice:

  • For at sikre dig, lægger vi vægt på at følge vikarloven og gældende overenskomster indenfor dit område.
  • Vi bestræber os altid på at finde det bedst mulige match mellem kandidater og virksomheder – med dig i fokus.

 

Læs mere om at være vikar ved os her