Servicemedarbejdere til industriel rengøring i Aalborg

På vegne af vores samarbejdspartner søger vi medarbejdere til projekter i og omkring Aalborg. Virksomheden udfører specialrengøring og modtager en bred vifte af opgaver fra industri- bygge/anlæg- og offshorebranchen. De arbejder ud fra miljøbevidste problemløsninger, har mange års erfaring i branchen og sætter deres medarbejderes sikkerhed i højsædet. Derfor er virksomhedens fastansatte alle uddannet i højderedning.

Det specifikke projekt er rengøring af landvindmøller, hvor der vil blive arbejdet i højden. Stillingen er midlertidig og forventes at vare seks måneder, men der er mulighed for forlængelse og eventuelt fastansættelse for den rette kandidat. Alt tøj og udstyr med undtagelse af sikkerhedssko bliver udleveret af virksomheden, og der er sidemandsoplæring, så du vil aldrig stå alene i arbejdet. Lønnen er 145,- i timen og arbejdstiderne er fra tidlig morgen 6.30, med varierende sluttidspunkt og stor chance for overarbejde. Start hurtigst muligt.

Vi leder efter dig, som har stort gåpåmod og ikke lader sig skræmme af højder og dårligt vejr. Dig, der er engageret og pålidelig, som tør prøve svære og udfordrende opgaver. Der er brug for dig, som har lyst til at være en del af et hårdtarbejdende team og gerne vil arbejde lange dage med mange timer.

Om dig:

  • Du er modig og i fysisk god form.

  • Du er glad for at være en del af et team der løfter i fælles flok.

  • Du møder udfordringer og modstand med løftet pande.

  • Du er mødestabil og pligtopfyldende med ansvar for udførelsen af dit arbejde.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at søge stillingen på “ansøg her”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, må du meget gerne kontakte os på 70 60 59 60 så sidder vi klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

Fordele som vikar hos DK Vikarservice:

  • Du får mulighed for fleksibilitet i dit arbejdsliv, samtidig med at du kan mærke efter, hvad der er det rette sted for dig.

  • For at sikre dig lægger vi vægt på at følge vikarloven og gældende overenskomster indenfor dit område.

  • Vi bestræber os altid på at finde det bedst mulige match mellem kandidater og virksomheder – med dig i fokus.

  • Som aktiv vikar hos os får du adgang til Danmarks største rabatportal – Visma LogBuy.

Læs mere om at være vikar ved os her