JOB BESAT

Medarbejder til bearbejdning af tyndplader i trekantsområdet

På vegne af vores samarbejdspartner søger vi en medarbejder til produktionen af bl.a. isolationsrør i tyndplader. Et job med mange spændende udfordringer og stor variation i arbejdsopgaverne, hvor der er rig mulighed for udvikling og fantastiske karrieremuligheder. Det er en stilling med lange udsigter og håb om et stærkt samarbejde i flere år.
Jobbet er på et værksted af topkvalitet, hvor der er styr på tingene og alle forhold er i orden. Både arbejdsmiljø, løn, ansættelsesforhold og det sociale. Her vil du møde smilende kollegaer i et fordomsfrit miljø. Udover en stabil og inkluderende arbejdsplads, tilbyder jobbet også en sundhedsforsikring og en ledelse der prioriterer deres medarbejderes velbefindende.

Vi leder efter dig, der har erfaring og kendskab til pladeudfoldning og bearbejdning af pladebeklædning, som oplever en stolthed ved sit fag og kvalifikationer. Dig, der er både mødestabil, overholder en aftale men også udviser en fleksibilitet og gåpåmod ved nye udfordringer. Der er brug for dig, som har lyst til at være en del af en stolt virksomhed i det lange løb.

Om dig:

  • Du har erfaring med pladeudfoldning og bearbejdning af pladebeklædning.

  • Du har kurserne Pladeudfoldning 1, 2 og 3.

  • Du er glad for at arbejde sammen med andre, men kan også arbejde selvstændigt.

  • Du er en problemløser der møde udfordringer med løftet pande.

  • Du er mødestabil og pligtopfyldende med ansvar for udførelsen af dit arbejde.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at søge stillingen på “ansøg her”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, må du meget gerne kontakte os på 70 60 59 60 så sidder vi klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

Fordele som vikar hos DK Vikarservice:

  • Du får mulighed for fleksibilitet i dit arbejdsliv, samtidig med at du kan mærke efter, hvad der er det rette sted for dig.

  • For at sikre dig lægger vi vægt på at følge vikarloven og gældende overenskomster indenfor dit område.

  • Vi bestræber os altid på at finde det bedst mulige match mellem kandidater og virksomheder – med dig i fokus.

  • Som aktiv vikar hos os får du adgang til Danmarks største rabatportal – Visma LogBuy.

Læs mere om at være vikar ved os her