Vikarjob Hos DK Vikarservice

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarjob i hele Danmark

DK Vikarservice er et landsdækkende vikarbureau, der har specialiseret sig i at finde vikarer til virksomheder primært inden for byggeindustrien. Vi har hovedkontor i Odense, hvorfra vi dækker alle egne af landet med lokale vikarer.

Hos DK Vikarservice tilbyder vi flere forskellige services. Først og fremmest almindelig vikarassistance, men også et try and hire-forløb samt almindelig rekruttering. Hvad enten du søger vikarjob i kortere eller længere tid, kan vi derfor være dig behjælpelig.

 


Find dit næste vikarjob hos DK Vikarservice

Kunne du tænke dig at skifte job eller branche, og er du ikke helt sikker på, hvad du vil, så start eventuelt med et vikarjob. Du behøver blot at have lyst til at prøve noget nyt, have et godt humør og være et match med de brancher, vi søger.

På vores hjemmeside kan du altid finde de aktuelle stillingsopslag. Vi slår nye stillinger op næsten hver dag, og der er flere muligheder for et vikarjob til dig.

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din egen branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig alligevel.


I vores arbejde bestræber vi os meget på at finde det rette match, og vores spidskompetence er at lave et profilmatch, som sikrer, at virksomhed og medarbejder passer sammen. 

 

Få job som vikar – måske med efterfølgende fastansættelse

Hos DK Vikarservice ansætter vi både til tidsubestemte vikaransættelser og til det, vi kalder try and hire-forløb. Med et try and hire-forløb arbejder du for en virksomhed, der har til hensigt at fastansætte dig – dog først som vikar i en til fire måneder for at sikre, at der er det rette match.

Profilmatch et et af vores fokusområder, hvilket blandt andet har bevirket, at 86% af vores try and hire-forløb ender i fastansættelse. Det er altså en unik mulighed for dig, der gerne vil have en fastansættelse.

DK Vikarservice er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. Som vikar hos os er du derfor altid sikret en overenskomstmæssig løn.

Lyder et vikarjob som noget for dig? Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi gerne fra dig. Du kan sende os en uopfordret ansøgning, søge en af de opslåede stillinger eller lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.