Vikarjob ufaglært

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarjob ufaglært – bliv en del af DK Vikarservice

Hos det landsdækkende DK Vikarservice har du mulighed for at gøre brug af vores services inden for vikarservice, rekruttering og try and hire-forløb, hvis du ønsker at blive vikar – også selvom du er ufaglært. 

Vores primære fokus, når det kommer til ufaglærte vikarjobs, er almindelig vikarassistance, men vores try and hire-forløb kan også være en mulighed, hvis du leder efter fast arbejde på sigt.

 


Vikarjob til dig, der er ufaglært – se vores stillingsopslag

Ind imellem kan man godt få lyst til at prøve noget nyt. En ny branche, et nyt fag eller måske ligefrem at flytte til en ny landsdel. I den forbindelse kan man være lidt tilbageholdende med at kaste sig ud i en fastansættelse et nyt sted, og her kommer DK Vikarservice ind i billedet. Hvad med at starte som ufaglært vikar?

På vores hjemmeside kan du altid finde de aktuelle stillingsopslag. Vi slår nye stillinger op næsten hver dag, og der er flere muligheder for et vikarjob til dig, der er ufaglært.

Nedenstående fag er vores kerneområder, men der kan sagtens være stillingsopslag fra andre brancher, så du skal endelig holde øje – alternativt anbefaler vi, at du lader dig registrere i vores database, så vi kan kontakte dig, når vi skal bruge dine kompetencer. Ellers så kontakt os vi står altid klar til at hjælpe. 


Vi går rigtig langt for at finde det rette match mellem virksomhed og medarbejder, så alle parter er trygge ved relationen og det arbejde, der skal udføres.

 


Fast vikar eller try and hire-forløb

Hos DK Vikarservice har vi både korte vikariater såvel som længere forløb, hvor du kommer til den samme virksomhed i en lang periode. Hvis du sigter efter en fastansættelse, kan du også overveje et try and hire-forløb, hvor både du og virksomheden kan se hinanden an for at vurdere, om der er grobund for en varig ansættelse.

Hele 86% af vores try and hire-forløb ender med en fastansættelse. Det er vi meget stolte af – og det vil glæde os, hvis du er den næste vikar, vi kan hjælpe med at finde det helt rette job.

Som ufaglært vikar hos DK Vikarservice skal du ikke bekymre dig om lønnen. Vi er medlem af flere store fagforbund, og gennem vores app kan du registrere dine timer, så du er sikker på at få den løn, du er berettiget til – og du optjener naturligvis også feriepenge, ligesom du kan melde dig syg på almindelig vilkår.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.