Vikarjob i Odense

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarjob Odense

DK Vikarservice er et vikarbureau, der tilbyder forskellige services i hele Danmark. Lige fra den velkendte tidsbegrænsede vikarservice, til det populære try and hire-forløb over til traditionel rekruttering. Hvad enten du søger vikarjob i Odense i kortere eller længere tid, kan vi derfor være dig behjælpelig.

Vi ansætter både danske og udenlandske vikarer, og vi hjælper virksomheder med både ufaglærte og faglærte medarbejder – og vi har helt sikkert plads til dig i vores udvalg af kandidater. 

 


Få vikarjob i Odense

Kontakt os endelig, hvis du overvejer at skifte job eller branche, eller du ikke helt kan beslutte dig for en ny fastansættelse. Vi kan eventuelt tilbyde dig vikarjob i Odense. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er et åbent sind og et match med de brancher, vi søger.

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan bruge dig.


Vi lægger mange ressourcer i at finde det rette match mellem virksomheden og medarbejder. Det er vigtigt, at både vikar og arbejdsplads er trygge og tilfredse, og derfor er profilmatch et af vores største fokusområder.

 


Bliv vikar i Odense

Hos DK Vikarservice ansætter vi vikarer i Odense både til tidsubestemte vikaransættelser og til det, vi kalder try and hire-forløb. Vi gør en særlig indsats for vores try and hire-forløb, da vi har en reel interesse i at få dig i fast arbejde, og det kan være det helt rigtige valg, hvis du gerne vil prøve arbejdspladsen af, inden du takker ja til en fastansættelse. Et try and hire-forløb kan være fra en til fire måneder.

Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi gerne fra dig. Kom frisk og send os en ansøgning. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og DK Vikarservice er med dig hele vejen både i udvælgelsesprocessen og under vikariatets forløb. Der er helt klare regler for ting som feriepenge, sygdom, ledighedsperioder osv., som vi hjælper dig med at holde styr på – og du får naturligvis overenskomstmæssig løn under hele din ansættelse.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.