Vikarjob Esbjerg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarjob Esbjerg

DK Vikarservice er et vikarbureau, der har hovedkontor i Odense, og som har specialiseret sig i at finde vikarer til virksomheder i hele Danmark. Vi tilbyder flere forskellige virkarservices, lige fra almindelig vikarassistance over traditionel rekruttering til try and hire-forløb. Hvad enten du søger vikarjob i kortere eller længere tid, kan vi derfor hjælpe dig.

Vi ansætter både danske og udenlandske vikarer, og vi hjælper virksomheder med både ufaglærte og faglærte vikarer. Vi er ikke tilfredse, før vi har fundet det hele rigtige match til den opgave, kunden efterspørger – og måske er det netop dig, vi er på udkig efter til et vikarjob i Esbjerg.

 


Vikarjob i Esbjerg

Vi ansætter blandt andet vikarer i Esbjerg til forskellige stillinger inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – det er ikke usandsynligt, at vi kan finde et virksomhed, der har brug for netop dine kompetencer.


Vores succes afhænger i høj grad af, hvor tilfredse både vikar og virksomhed er. Derfor er det vores klare mål, at vi til hver en tid kan skaffe dig det vikariat, du har brug for, og vores topprioritet er altid at sikre en høj grad af profilmatch mellem virksomhed og vikar.

 


Find arbejde som vikar i Esbjerg

Der er altid mange spændende opgaver i Esbjerg og omegn, der skal løses af vikarer, og måske har vi allerede den stilling i databasen, der efterspørger dig og dine kompetencer. 

Vi ansætter både vikarer til tidsbegrænsede stillinger, ligesom vi tilbyder det, vi kalder for try and hire-forløb. Her gør vi – sammen med virksomheden – en ekstra indsats for at få dig ud i et forløb, der ender med en fastansættelse. Forløbet varer som regel mellem en og fire måneder, hvor både du og virksomhed kan se hinanden an og mærke efter, om der er det helt rigtige match.

DK Vikarservice er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og på den måde kan vi garantere, at du altid kommer til at arbejde under ordnede forhold såvel som til overenskomstmæssig løn. 

Så kort og godt: Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi gerne fra dig. Send os en ansøgning, eller skriv dig op i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer i Esbjerg.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.