Vikarjob Aalborg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarjob Aalborg

DK Vikarservice er et vikarbureau, der tilbyder flere forskellige services i hele Danmark, herunder Aalborg. Vores ydelser kan inddeles i tre, nemlig vikarservice, rekruttering og try and hire. Det betyder, at vi tilbyder lige præcis den arbejdskraft, virksomheder inden for byggeindustrien mangler, hvad enten det er for en kort periode eller til en fastansættelse.

Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, ligesom vi kan finde både faglærte såvel som ufaglærte vikarer til virksomheder i hele området omkring Aalborg – og vores services bygger altid på fleksibilitet, gennemsigtighed og respekt.

 


Få et vikarjob i Aalborg

DK Vikarservice ansætter vikarer til forskellige stillinger inden for nedenstående fagområder. Kan du ikke finde dit eget håndværk på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig alligevel.


I vores arbejde bestræber vi os meget på at finde det rette match mellem kandidaterne og virksomhederne, og vores spidskompetence er at foretage en grundig research, som sikrer, at virksomhed og medarbejder passer sammen. 

 


Bliv vikar i Aalborg

Er du ledig, og mener du at kunne byde ind med god arbejdskraft og godt humør, og vil du gerne have et job som vikar i Aalborg – ja, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gælder uanset, om du er dansker eller kommer fra udlandet. Du kan også lade dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Hos DK Vikarservice ansætter vi i Aalborg vikarer til traditionelle vikariater såvel som til det, vi kalder try and hire-forløb. Sidstnævnte er en af vores store kæpheste, og det er et forløb, der sigter efter, at du som vikar skal blive fastansat i virksomheden. Forløbet varer en til fire måneder, hvor du er ansat som vikar hos en given virksomhed, der ønsker en fast medarbejder på sigt. Perioden bruger I begge til at finde ud af, om der er grobund for en fastansættelse. 

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og det betyder, at du – også som vikar i Aalborg – er sikret den overenskomstmæssige løn for din branche såvel som ordnede arbejdsforhold.

Vil du høre mere om mulighederne for et vikarjob i Aalborg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter kvalificerede kandidater – faglærte såvel som ufaglærte.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.