Vikarbureau Viborg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Viborg

Leder du efter et vikarbureau i Viborg, så lad DK Vikarservice hjælpe dig. Vi har gode erfaringer med at finde dygtige og pålidelige vikarer til dig, der efterspørger medarbejdere fortrinsvis til byggebranchen. 

Vores services omfatter enten bestilling af en vikar til et tidsbestemt job, vores try and hire-forløb, eller rekruttering. Med try and hire kan du og vikaren se hinanden an i en periode, inden en fastansættelse kommer på tale. Er der ikke et perfekt match, siger vikaren blot farvel og tak for denne gang, og du kan få en ny vikar på prøve.

Hos DK Vikarservice bruger vi mange ressourcer på at lære din virksomhed at kende, inden vi matcher en vikar med den ønskede profil til jobbet. Vi har både danske og udenlandske medarbejdere i vores database, og hvad enten du skal bruge faglært eller ufaglært arbejdskraft, kan vi finde det til dig.

 

Alsidige vikarer hos vikarbureau i Viborg

Nedenfor kan du se, hvilke fagområder vi er specialiserede i. Hvis du mangler en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, kan vi dog sagtens hjælpe dig alligvel, så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt. 


Det sker ofte, at tidsplaner for projekter af enhver art har det med at skride. Det forrykker mange aftaler i forbindelse med byggeriet, og det udløser dagbøder og det, der er værre. Hvis du har bestilt en vikar hos os til en fastlagt periode, er der ingen grund til bekymring. Alle vikaraftaler indgået med DK Vikarservice kan opsiges med en uges varsel.

Vi er meget omhyggelige, når vi tager vikarer ind. Alle ansøgere bliver screenet, og alle skal aflevere CPR-nummer. Samtidig er vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. Der vil derfor aldrig være tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn, og du kan derfor roligt lade os være dit faste vikarbureau i Viborg.

 


Vi håndterer alt det administrative

At administrere mange vikarer i sin virksomhed kræver et stort overblik, og at man holder sig ajour med lovgivning, regler og andre krav. Når du indgår en aftale med DK Vikarservice, kan du give slip på alt administrativt vedrørende dine vikarer – det klarer vi.

Vi har overtaget det hele for dig. Lige fra lønadministration, sygemeldinger og feriepenge til overholdelse af alle juridiske aspekter. Såvel vikar som arbejdsgiver kan følge med i timeforbrug, lønudbetaling og afspadsering på en app udviklet af DK Vikarservice.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.