Vikarbureau Vejle

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Vejle

DK Vikarservice tilbyder kompetent arbejdskraft til dig, der har brug for et vikarbureau i Vejle. Både som almindelig vikarservice, som rekruttering og som try and hire. Hvad enten du skal bruge en vikar i få dage eller i mange måneder, kan vi hjælpe dig.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at finde ud af, hvad der bedst kan betale sig for netop din virksomhed. Vores services bygger altid på gennemsigtighed, fleksibilitet og respekt, og vi starter med at holde et indledende møde, hvor du fortæller os, hvad du skal bruge. Vi vil gerne vide lidt om, hvilke medarbejdere der ellers er i virksomheden, vikarens funktion og krav til vedkommendes kompetencer. Derefter finder vi kandidater, der matcher jobprofilen.

Vi går højt op i at finde den rette medarbejder til jobbet, uanset om du skal bruge faglærte eller ufaglærte medarbejdere. 

 

Bred faglighed med et vikarbureau i Vejle

Som landsdækkende vikarbureau tilbyder vi blandt andet vores services i Vejle, hvor vi har været medvirkende til at skaffe fagligt dygtige vikarer til mange større og mindre projekter i Trekantsområdet.

DK Vikarservice er leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.


Forud for optagelse i vores database, og inden vi indgår faste aftaler med nye vikarer, bliver de screenet og afleverer CPR-nummer. Derudover sætter vi en ære i at tilbyde vikarerne de mest optimale og velordnede arbejdsforhold, og vi er derfor medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. 

Det kan forekomme for de fleste virksomheder, at tidsplanerne for projekter skrider undervejs, og derfor kan du hos DK Vikarservice opsige vikaren med en uges varsel, hvis der pludselig ikke er behov for ham eller hende længere. Dermed risikerer du ikke at skulle aflønne en vikar, du ikke kan beskæftige.

 

Vi håndterer alt det administrative

Normalt kan det være en stor mundfuld for administrationen i din virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft, men det skal du ikke bekymre dig om hos DK Vikarservice – vi klarer nemlig alt det administrative for dig.

Vi har udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren, og hvor du naturligvis kan følge med i registreringen, så du er ajour med brugte arbejdstimer.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.