Vikarbureau Vejen

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Vejen

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal fastansætte en ny medarbejder, eller om du skal ansætte en vikar? DK Vikarservice gør det nemt for dig at tage den rigtige beslutning. Vi tilbyder at varetage hele processen for dig, uanset om du ønsker en vikar i Vejen, en try and hire-løsning eller at rekruttere en ny medarbejder – vi er eksperter i det hele.

Hvis du blot koncentrerer dig om det, du er god til, så ordner vi alt det praktiske i forbindelse med at finde lige præcis den arbejdskraft, du skal bruge. Vi har både udenlandske og danske vikarer i databasen, og vi tilbyder både faglærte og ufaglærte medarbejdere.

 

Bred faglighed med vikarbureau i Vejen

Bygge-, lager- og logistikbranchen kræver stor fleksibilitet i medarbejderstaben. Det kan du finde med vores vikarbureau i Vejen. Neden for kan du se, hvilke områder vi er specialiserede i – listen er dog ikke udtømmende, så hvis du mangler vikarer inden for andre segmenter, kan vi også hjælpe her.


Hos DK Vikarservice bruger vi mange ressourcer på at finde det helt rigtige match mellem dine behov og vikarens kompetencer. Det skal være sjovt at være vikar, og det skal være trygt at være arbejdsgiver. Det er altid en tillidssag at overlade det til andre at finde en ny medarbejder til sin virksomhed, og vi lægger os altid i selen for at give dig den bedste oplevelse.

Når du laver en aftale med DK Vikarservice, slipper du for administration af vikaraftalen. Den overtager vi nemlig. Derved kan du være sikker på, at dine vikarer aflønnes efter de til enhver tid gældende regler og love.

Vi har udviklet vores egen app, hvor vikaren registrerer sine timer, så vi nemt og smertefrit kan udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren. Du har naturligvis også adgang til systemet, så du kan følge med i registreringen.

 


Er du frisk på at blive vikar i Vejen?

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere til seriøse og spændende vikariater. Hvis du overvejer at blive vikar, så skynd dig at kontakte os. Måske har vi allerede et job, der bare venter på dig, eller også registrerer vi dig i vores database. Så kan vi kontakte dig, når der er et match mellem de kvalifikationer, der efterspørges, og dine kompetencer.

Det er trygt og sikkert at være vikar hos DK Vikarservice. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, så du er sikret hele vejen igennem. 

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.