Vikarbureau ufaglært

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

DK Vikarservice – et vikarbureau til dig der har brug for ufaglærte

Fra hovedkontoret i Odense tilbyder DK Vikarservice en bred palet af services inden for vikarservice, rekruttering og try and hire-forløb. Vores spidskompetence er at finde dygtige og talentfulde vikarer til dig, og det gælder uanset, om du har brug for faglært eller ufaglært arbejdskraft.

 


Find den rette ufaglærte vikar med et vikarbureau

Uanset om det er et stort eller lille projekt, du er i gang med, så har vi hos DK Vikarservice ufaglærte medarbejdere, der kan springe til på byggerier og andet med kort varsel i hele Danmark. Når jeres faste mandskab har brug for ekstra hænder, kommer vores og supplerer dem.

I vores arbejde bestræber vi os meget på at finde det rette match mellem vikarens kompetencer og personlighed og den virksomhed, vedkommende skal arbejde i – både opgavemæssigt og i forhold til virksomhedskulturen.

Som vikarbureau er vi leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fagområder. Selvom det er håndværk, der ofte kræver uddannelse, har vi også ufaglært arbejdskraft, der kan træde til hos dig.


Kontakt os i dag og fortæl os, hvilken medarbejder du mangler, så finder vi det rette match og sender en ufaglært vikar ud til din virksomhed om nogle få dage.

 


Vil du have job som vikar?

Er du på udkig efter et nyt job, eller kan du ikke helt beslutte dig for en ny fastansættelse, så start eventuelt som ufaglært vikar. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er lysten til at arbejde samt kompetencer, der matcher de stillinger eller opgaver, virksomhederne efterspørger.

Som professionelt vikarbureau med berøringsflader i hele landet har vi mange ufaglærte vikarer under vores vinger. Derfor har vi udviklet en app, der gør det let for dig som vikar at registrere dine timer, se ledige vagter og holde styr på overarbejde, ferie, etc. Din arbejdsgiver har adgang til app’en i et vist omfang, så de kan følge med i timeforbruget, og vi bruger dine registreringer til at udbetale løn.

Har du mod på at starte som vikar, så hører vi gerne fra dig. Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, kan vi bruge dig – vi er altid på udkig efter nye medarbejdere til vores mange kunder. Send os en ansøgning i dag, eller bliv registreret i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som vikar.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.