Vikarbureau Svendborg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Svendborg

Som landsdækkende vikarbureau tilbyder vi også at finde alsidige og talentfulde vikarer til dig, der holder til i Svendborg. Du kan vælge enten at gøre brug af traditionel vikarservice, eller du kan lade os hjælpe dig med rekruttering af medarbejdere – måske gennem vores try and hire-forløb.

Vi har udenlandske vikarer i databasen, og vi har også danske håndværkere og medarbejdere. Hvad enten du efterspørger faglært eller ufaglært arbejdskraft, kan vi finde det til dig – og vi sørger altid for at matche personprofilen med jobbeskrivelse og virksomhedskultur.

 

Omfattende branchekendskab med vikarbureau i Svendborg

Det er uhyre vigtigt for os at bruge tid på at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbets beskaffenhed. Derfor sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov og ønsker, inden vi tildeler en vikar til opgaven i Svendborg.

Nedenstående liste er vores kerneområder, men den er ikke fyldestgørende for de brancher, vi kan hjælpe med. Mangler du en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, så kontakt os endelig – vi kan helt sikkert finde en egnet vikar til dig.

Klik dig ind på hvert enkelt fagområde og læs mere om vores dygtige vikarer:

Alle vores vikarer bliver screenet og skal aflevere CPR-nummer, ligesom vi er meget omhyggelige med ordnede arbejdsforhold. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, og du skal derfor aldrig være i tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn til dine vikarer.

Hvis jeres tidsplan for projektet ændrer sig undervejs, er der også en løsning på det. En vikar kan opsiges af virksomheden med en uges varsel, hvis der pludselig ikke er behov for ham eller hende længere. Det giver stor tryghed at vide, at du ikke kommer til at hænge på en medarbejder, du ikke kan beskæftige.

 

Vi overtager al administration for dig

Mange virksomheder oplever at køre fast i administrationen omkring vikarer, hvis der er mange af dem. Det kan være en udfordring at holde sig ajour med reglerne for overarbejde, weekendtakst, sikkerheds- og smudstillæg, sygefravær og den slags.

Med en aftale hos DK Vikarservice slipper du helt for bøvlet med det administrative vedrørende dine vikarer. Vi klarer det hele for dig. Vi har styr på lønadministration, sygemeldinger, feriepenge og lignende, og vikaren registrerer selv sine timer i en app, hvor du som arbejdsgiver naturligvis også kan følge med, så du har overblik over arbejdstiden.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.