Vikarbureau Skive

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Skive

Hos DK Vikarservice har du mulighed for at gøre brug af vores landsdækkende services inden for vikarservice, rekruttering og try and hire. Som vikarbureau i blandt andet Skive har vi stor succes med at finde dygtige og talentfulde vikarer, og mangler du arbejdskraft i kortere eller længere tid, kan vi hjælpe dig.

Hos os vil du aldrig opleve, at de vikarer, du får sendt ud, ikke passer ind i resten af teamet. Vi bruger mange ressourcer på at finde lige netop den medarbejder, der matcher jobbet såvel som kulturen hos dig og din virksomhed.

 

Fleksibilitet kendetegner vores vikarbureau i Skive

I Skive har vi været medvirkende til at skaffe vikarer til mange større såvel som mindre projekter i hele området. Ingen opgaver er for store, ingen er for små. I tæt samarbejde med dig får vi fastslået omfanget af jeres projekt, og hvilke kompetencer I har brug for, så I får det rette match.

Som vikarbureau har vi specialiseret os i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du stadig velkommen til at kontakte os – vi kan sandsynligvis hjælpe dig alligevel.

Vi råder over både udenlandsk og dansk arbejdskraft, ligesom vi kan finde både faglærte og ufaglærte vikarer til din virksomhed. Vi sætter altid fleksibilitet, gennemsigtighed og respekt i højsædet.

 

Vi leverer den arbejdskraft, du har brug for

DK Vikarservice har en vision om altid at levere den arbejdskraft, der er behov for på et hvilket som helst lokalt marked – også i Skive. Vi har derfor en omfattende database med vikarer, der ønsker både tidsbestemte ansættelser og fast arbejde. Vi håndterer den udfordrende rekruttering for dig, hvad enten du ønsker at se en medarbejder grundigt an inden en eventuel fastansættelse eller blot har brug for en hjælpende hånd i en periode.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt administrationen i din virksomhed er gearet til at håndtere midlertidig arbejdskraft. Det klarer vi for dig fra start til slut.

 

Hvad med at blive vikar i Skive?

Står du uden arbejde, eller er du blevet færdig med en uddannelse, hvor du ikke har fået job endnu, så kan vi måske bruge dig som vikar. Send os en ansøgning, eller registrer dig i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. Dermed er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.