Vikarbureau Sjælland

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau på Sjælland

DK Vikarservice er et vikarbureau på Sjælland; vi er altid klar til at hjælpe, hvis deadline nærmer sig med hastige skridt, og dit byggeri er forsinket. Du kan altid bestille en eller flere vikarer, der hurtigt kan rykke ud.

Vores vikarer dækker hele Sjælland, så der er mange muligheder for assistance. Hvad enten du mangler faglært eller ufaglært arbejdskraft, har vi vikaren, der kan løse opgaven. Ønsker du at fastansætte medarbejdere, har du mulighed for at få en vikar ud på et try and hire-forløb, ligesom vi også kan hjælpe med traditionel rekruttering af medarbejdere.

 

Vikarbureau Sjælland: nemme ansættelsesforløb til hele øen

Har du brug for en vikar på Sjælland, så lad os finde den rette til dig. Vi håndterer alt det administrative og udvælger kandidater til din virksomhed, der matcher arbejdsopgaverne såvel som virksomhedskulturen.

Vi har kandidater klar til nedenstående elleve brancher, men har du behov ud over dem, kan vi sagtens hjælpe dig alligevel – så kontakt os endelig.


Vores mission er at levere den arbejdskraft, der er behov for på et givent lokalt marked, og det er vores mål altid at levere den bedst mulige arbejdskraft med størst mulig fleksibilitet for både kunder og personale.

 

Få en vikar på prøve

Måske står du lige på vippen og overvejer, om du skal hyre en vikar eller fastansætte en medarbejder. I så fald har du mulighed for at prøve vores try and hire-forløb.

Her tilbyder vi dig at få en vikar på prøve fra en til fire måneder, hvor I kan se hinanden an. Hvis der er det rette match og den rette kemi, ændrer vi aftalen til en fastansættelse. DK Vikarservice hjælper med alt det praktiske i den forbindelse, ligesom vi håndterer det administrative, så længe vikaren ikke er fastansat.

 


Hvis du har lyst til at blive vikar på Sjælland

Står du og mangler et job, og kunne du have lyst til at være vikar, så kontakt os endelig. Vi kan bruge dig uanset din baggrund. Se vores ledige jobs, eller kontakt os for en uforpligtende samtale. Drømmer du om et fast job, kan du se, om et af vores try and hire-forløb matcher dine kompetencer.

DK Vikarservice er medlem af Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk Byggeri. Du er derfor sikret overenskomstmæssig løn og feriepenge på lige vilkår med dine fastansatte kollegaer i branchen.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.