Vikarbureau Silkeborg

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Silkeborg

Hos DK Vikarservice har du mulighed for at gøre brug af vores services inden for vikarservice, rekruttering og try and hire-forløb. Som vikarbureau i Silkeborg er vi med dig hele vejen, når det handler om at finde dygtige og talentfulde vikarer til din virksomhed.

Det forekommer ind imellem, at de vikarer, en virksomhed får sendt ud, ikke rigtig passer ind i resten af teamet. Det bestræber vi os på at undgå. Vi har som første punkt på prioriteringslisten at finde lige netop den medarbejder, der præcist matcher jobbet hos dig og din virksomhed.

 


Få hjælp til bygge-, lager og produktionsbranchen med et vikarbureau i Silkeborg

Da det ligger os meget på sinde at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbets beskaffenhed, spørger vi altid grundigt ind til jeres projekt, indtil vi forstår det fulde omfang. Herefter henvender vi os til de kandidater, der har de efterspurgte kompetencer.

Nedenstående er en liste over fagområder, vi har særlig tilknytning til. Den er ikke fyldestgørende, og vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig, selvom du ikke finder din branche på listen – så kontakt os endelig. 


Forud for optagelse i vores database, og inden vi indgår faste aftaler med nye vikarer, bliver de screenet og afleverer CPR-nummer. Vi er meget omhyggelige med at tilbyde dem de mest optimale og velordnede arbejdsforhold, ligesom vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. Du kan derfor vide dig sikker på, at vi altid udbetaler overenskomstmæssig løn.

Som vikarbureau i Silkeborg ved vi, at tidsplanerne for projekter kan skride undervejs, og derfor kan du altid opsige vikaren med en uges varsel, hvis der pludselig ikke er behov for vikarassistance længere. 

 


Vi håndterer al administration for dig

Synes du også, at det er et stort arbejde at administrere mange vikarer på én gang? Er det en udfordring at holde dig ajour med reglerne for overarbejde, weekendtakst, sikkerheds- og smudstillæg, sygefravær og den slags? Så fortvivl ikke. Alt det klarer vi for dig. Vi har styr på lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv., så du udelukkende skal koncentrere dig om at sætte vikaren i gang med sit arbejde.

Hos DK Vikarservice har vi udviklet vores egen app, hvor vikaren kan registrere sine timer, følge med i vagtplanen etc. Den har du som arbejdsgiver også adgang til, så du hele tiden kan holde dig ajour med de timer, vikaren har arbejdet.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.