Vikarbureau Roskilde

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Roskilde

Leder du efter et vikarbureau i Roskilde, kan vi tilbyde at finde alsidige og talentfulde vikarer til dig. Hos DK Vikarservice kan du vælge enten at gøre brug af vores vikarservice eller try and hire-ordning, ligesom vi også kan hjælpe dig med traditionel rekruttering af medarbejdere.

I vores portefølje af kandidater har vi både udenlandske vikarer samt danske håndværkere og medarbejdere, og vi kan finde den rette til dit projekt, uanset om du skal bruge faglært eller ufaglært arbejdskraft.

 


Vikarbureau i Roskilde med omfattende branchekendskab

Det er vigtigt for os at bruge tid på at finde det rigtige match mellem den vikar, du har brug for, og det arbejde, han eller hun skal udføre. Vi bruger mange ressourcer på at sætte os ind i netop din virksomheds situation, behov og ønsker, inden vi sender en vikar ud på opgaven – på den måde sikrer vi, at der er overenstemmelse mellem medarbejder og virksomhedskultur samt arbejdsopgaver.

Nedenstående liste over fagområder er ikke udtømmende. Hvis du mangler en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, så kontakt os endelig – vi kan helt sikkert skaffe dig hjælpen alligevel.

Klik dig ind på hver enkelt branche og læs mere om vores dygtige vikarer herunder:


Alle vikarer er screenet og har afleveret CPR-nummer, ligesom vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. Der vil derfor aldrig være tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn til de vikarer, du får tildelt.

Hvis jeres tidsplan for projektet ændrer sig undervejs, skal du ikke fortvivle. Du er ikke bundet af en vikaraftale for evigt, den kan opsiges med én uges varsel. Dermed risikerer du ikke at have udgifter til en medarbejder, du ikke længere har brug for, som det kan være tilfældet med en fastansat.

 


Vikarer fra DK Vikarservice gør det lettere for dig

Mange virksomheder oplever at køre fast i administrationen omkring vikarer, hvis der er mange af dem. Nogle er på overarbejde, nogle på weekendtakst, atter andre skal have sikkerheds- og smudstillæg, og endelig er der dem, der er syge eller som ikke matcher stillingen og virksomhedskulturen.

Med en aftale hos DK Vikarservice skal du ikke koncentrere dig om det administrative vedrørende dine vikarer. Vi klarer det hele. Lige fra lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv., så du kan bruge tiden på det, du er god til – nemlig at drive din forretning.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.