Vikarbureau Nordsjælland

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Nordsjælland

Midlertidig såvel som permanent arbejdskraft kan være svær at finde, men DK Vikarservice kan hjælpe dig.

Du kan prøve vores try and hire-ordning, hvor du kan få en vikar på prøve, dvs. indgå en aftale om en prøvetid på mellem en og fire måneder, hvorefter du kan beslutte, om du vil fastansætte vedkommende. Alternativt kan vi finde en vikar til dig på almindelige vilkår, hvis du har brug for midlertidig arbejdskraft i en periode, ligesom vi kan hjælpe dig med traditionel rekruttering af en eller flere medarbejdere.

 

Vikarbureau Nordsjælland: Den rette profil til den rigtige stilling

Når du leder efter et vikarbureau i Nordsjælland, er det vigtigt at finde et, der tilbyder de rette mennesker til din virksomhedskultur og de opgaver, du skal have løst. Hos DK Vikarservice rækker vi ikke bare ind på hylden og tager en tilfældig profil frem til dig. Vi bruger mange kræfter på at matche den rigtige medarbejder med behovet. En aftale med os vil altid starte med et indledende møde, hvor alle relevante parametre kommer i spil.

Faglært eller ufaglært, dansker eller udlænding… DK Vikarservice kan opfylde ethvert behov, du måtte have. Vores hovedområder er inden for fagene på nedenstående liste, men vi har kontakter i branchen, der gør, at vi kan hjælpe dig med en medarbejder fra andre brancher også.

Vores succes er proportional med graden af virksomhedens tilfredshed. Derfor har vi en vision om, at vi til hver en tid kan skaffe dig den arbejdskraft, du har brug for på et hvilket som helst lokalt marked – fx i Nordsjælland.

 

Bliv vikar i Nordsjælland

Kan du forestille dig at køre langs nordkysten af Sjælland eller gennem Grib Skov hver morgen og aften på vej til og fra arbejde? Hvis du er midt mellem to jobs eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar i Nordsjælland. Har du været vikar i mange år, hører vi også gerne fra dig.

Vi mangler vikarer til mange forskellige brancher. Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi mangler både ufaglært og faglært arbejdskraft.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.