Vikarbureau Midtjylland

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Midtjylland

Mange virksomheder har prøvet at få ansat den forkerte medarbejder, og det kan desværre være en dyr fornøjelse. Med vores try and hire-ordning kan du ansætte en vikar på prøve, og når prøvetiden er overstået, og vikar og virksomhed har haft lejlighed til at lære hinanden at kende, kan du tage stilling til en fastansættelse. Dermed øger du chancen for at finde den rette medarbejder i første omgang.

Du kan naturligvis også få en vikar på almindeligt kendte vilkår, ligesom vi kan hjælpe dig med traditionel rekruttering. Uanset hvilken løsning du vælger, bruger vi god tid på at finde den rette arbejdskraft til netop din virksomhed.

 


Vikarbureauet i Midtjylland med fokus på profilmatch

Hos DK Vikarservice har vi ikke en stak standardvarer, vi lige kan tage ned fra hylden og sælge. Vi går i dialog med jer, til vi forstår omfanget af jeres byggeprojekt og de kompetencer, I har brug for, og herefter finder vi det rette match blandt udvalget af kandidater.

Hvad enten du skal bruge faglært eller ufaglært arbejdskraft, om det skal være en dansker eller en udlænding, så kan DK Vikarservice opfylde dine behov. Vores hovedområde er fagene på nedenstående liste, men vi har kontakter i branchen, der gør, at vi kan skaffe dig en medarbejder fra andre brancher også.


Som dit vikarbureau i Midtjylland er vi ikke tilfredse, før du er det. Derfor lader vi dig få fred til at gøre det, du er god til, og så overtager vi al administration af vikaransættelserne. Vores vikarer registrerer deres timer i vores system, som du også har adgang til, og vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge, overarbejde etc.

 


Bliv vikar i Midtjylland

Der er så dejligt ude på heden, og vi generer vist ikke nogen ved at sige, at der er knap så meget fart på i Midtjylland, som der er i hovedstaden. Du vil elske at arbejde her. Hvis du er midt i et jobskifte eller netop færdiguddannet og ikke kan finde et fast job, så søg endelig ind til DK Vikarservice som vikar.

Send din ansøgning i dag, eller bliv skrevet op i vores database, så kontakter vi dig, når der er et match. Vi søger både ufaglært og faglært arbejdskraft.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, og dermed er du sikret en overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.