Vikarbureau Kolding

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Kolding

DK Vikarservice er eksperter i at finde dygtige og talentfulde vikarer til dig, der har brug for et vikarbureau i Kolding. Vi tilbyder flere forskellige services, nemlig almindelig vikarservice, traditionel rekruttering samt try and hire-forløb. Uanset om du mangler arbejdskraft i kortere eller længere tid, kan vi hjælpe dig.

Vi har danske håndværkere og medarbejdere i databasen, men vi har også mange udenlandske vikarer, og hvad enten du efterspørger faglært eller ufaglært arbejdskraft, har vi det.

 

Vikarbureau i Kolding med stort branchekendskab 

Alle projekter er forskellige, og derfor skal mandskabet tilpasses derefter. I Kolding har vi været medvirkende til at skaffe vikarer til både større og mindre projekter, og vi sørger altid for det rette profilmatch.

Som dit vikarbureau i Kolding er vi leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.


Vi har mange kandidater i vores database, som alle er sikrede ordnede arbejdsforhold, da vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal.

 

Stor fleksibilitet i ansættelserne

Hvad enten du ønsker at se en medarbejder grundigt an inden en eventuel fastansættelse eller blot har brug for en hjælpende hånd i en periode, kan vi hjælpe dig. Skulle det ske, at tidsplanen for jeres projekt ændrer sig undervejs, er der også en løsning på det. Du kan nemlig opsige vikaren med en uges varsel.

Mange virksomheder oplever, at det er et stort arbejde at administrere mange vikarer på én gang. Det kan også være en udfordring at holde sig opdateret på reglerne for overarbejde, weekendtakst, sikkerheds- og smudstillæg, sygefravær og den slags. Men hos DK Vikarservice slipper du helt for bøvlet med det administrative vedrørende dine vikarer. Vi styrer lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv. på vores helt egen app, som vi har udviklet til formålet – og som både vikar og arbejdsgiver har adgang til.

 


Vil du være vikar i Kolding?

Går du med tanker om at skifte job eller branche, eller kan du ikke helt beslutte dig for en ny fastansættelse, så start eventuelt som vikar i Kolding. Hvis du gerne vil se arbejdspladsen an først, kan vores try and hire-forløb være det helt rigtige for dig. Her vil du i løbet af en til fire måneder kunne se arbejdspladsen an, så du og arbejdsgiveren kan finde ud af, om I har den rette kemi. Er det tilfældet, kan I aftale en fastansættelse.

Hvad enten du er dansk statsborger eller fra et andet land, hører vi meget gerne fra dig. Send os en ansøgning eller bliv registreret i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.