Vikarbureau Køge

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Køge

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal ansætte en ny medarbejder eller hyre en vikar? Overlad hele processen til os, hvad enten du ønsker en vikar eller en try and hire-medarbejder – vi er eksperter i begge dele, og vi kan hjælpe dig med at finde den rette person til opgaven. Leder du efter en fast medarbejder, kan vores afdeling for rekruttering hjælpe dig.

Brug tiden på det, du er god til, så tager vi tørnen med at finde lige præcis den medarbejder, du skal bruge. DK Vikarservice har både udenlandske og danske vikarer i databasen, og de kan være både faglærte og ufaglærte.

 

Stor fleksibilitet med vikarbureau i Køge

DK Vikarservice er et godt bud på en samarbejdspartner, hvis du leder efter et vikarbureau i Køge. Vi giver os nemlig god tid til at finde den rette medarbejder til din virksomhed. 

Herunder kan du se, hvilke områder vi er specialiserede i. Listen er ikke udtømmende, så hvis du mangler vikarer inden for andre segmenter, kan vi helt sikkert hjælpe dig med det også.

Hos DK Vikarservice giver vi ikke op, før vi har fundet det hele rigtige match mellem dine behov og vikarens kompetencer. Det skal være sjovt at være vikar, og det skal være trygt at være arbejdsgiver.

Når du laver en aftale med DK Vikarservice, går du heller ikke på kompromis med administrationen. Den overtager vi nemlig i fuldt omfang. Det sikrer, at dine vikarer aflønnes efter de til enhver tid gældende regler og love.

 

Bliv vikar i Køge

Med beliggenhed lige syd for hovedstaden får vi henvendelser om vikarer til mange forskellige opgaver. Smede og svejsere til jernbanebyggeri, maskinførere til tunneludgravninger, arbejdsmænd til hvad som helst. For blot at nævne nogle få.

Vi mangler altid hænder at sende ud til seriøse og spændende virksomheder, og hvis du overvejer at blive vikar i Køge, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Enten har vi allerede jobbet, der passer som fod i hose til dig, eller også registrerer vi dig i vores database og kontakter dig, når dine kvalifikationer efterspørges. Har du lyst til at prøve et try and hire-forløb med henblik på en senere fastansættelse, er der også mulighed for det.

Det er nemt og trygt at være vikar hos DK Vikarservice. Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, så du er sikret hele vejen igennem. 

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.