Vikarbureau København

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Vikarbureau København

Mangler du mandskab til dit byggeprojekt i hovedstaden, kan du med fordel lede hos et vikarbureau i København. DK Vikarservice tilbyder dig de rette lokale kompetencer, hvad enten du søger faglært eller ufaglært arbejdskraft.

Med vores hjælp kan du byde velkommen til en vikar inden for ganske få dage, du kan hyre på try and hire-vilkår, hvis du planlægger senere fastansættelse, og vi kan også hjælpe dig med traditionel rekruttering, hvis du leder efter en fast medarbejder.

Vi spørger grundigt ind til virksomheden og arbejdsopgaverne, så vi kan finde de rette kompetencer til dig. Alle projekter er forskellige, og derfor skal mandskabet naturligvis tilpasses individuelt.

 

Vikarbureau København: Nemt og enkelt

Hos DK Vikarservice tilbyder vi løsninger, der matcher jeres behov. Vi har adgang til personale inden for en bred palet af produktion og byggeri, og har du brug for nogen, der ikke er på nedenstående liste, er der gode chancer for, at vi alligevel kan skaffe den arbejdskraft, du mangler – så kontakt os endelig.

Vi har blandt andet dygtige vikarer inden for følgende fag:

 

Vores database indeholder både udenlandsk og dansk arbejdskraft. Fælles for vores services er, at de altid bygger på gennemsigtighed, respekt og fleksibilitet.

En aftaleperiode kører pr. løbende uge eller for en længere fast periode, hvis du ønsker den samme vikar. Alle vores vikarer bliver screenet og har afleveret CPR-nummer. 

Vikaren registrerer sine timer i vores vikarsystem, hvor du som arbejdsgiver også kan følge med. DK Vikarservice håndterer alt det administrative fra udbetaling af løn og feriepenge til overarbejde, sygdom etc., så det bliver så let som muligt for dig at have midlertidig arbejdskraft.

 

Har du lyst til at blive vikar hos DK Vikarservice?

Når du arbejder som vikar hos DK Vikarservice, er vi med dig hele vejen. Du får naturligvis overenskomstmæssig løn, ligesom du også optjener feriepenge på helt almindelige vilkår. Vi bruger vores egen app, hvor du kan registrere dine timer, se ledige vagter, lønsedler og alt andet, du behøver at vide som vikar hos os. 

Står du og mangler et arbejde, og vil du gerne se arbejdspladsen an først, kan vores try and hire-forløb være det helt rigtige for dig. Her vil du i løbet af en til tre måneder kunne se arbejdspladsen an, så du og arbejdsgiveren kan finde ud af, om I har den rette kemi. Et sådant forløb sigter mod en fastansættelse i virksomheden.

DK Vikarservice er medlem af Dansk Byggeri, Dansk El-forbund, Dansk Metal og Dansk Industri. Du kan derfor være helt sikker på, at din overenskomst bliver overholdt.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.