Vikarbureau Holstebro

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Holstebro

Hos DK Vikarservice har du mulighed for at gøre brug af vores services inden for vikarservice, rekruttering og try and hire-forløb. Som vikarbureau i Holstebro har vi stor erfaring med lokale vikarer, og vi er eksperter i at finde dygtige og talentfulde medarbejdere.

De fleste virksomheder har oplevet tilfælde, hvor de vikarer, de får sendt ud, ikke rigtig passer ind i resten af teamet. Vi strækker os til det yderste for at finde lige netop den medarbejder, der præcis matcher jobbet hos dig og din virksomhed – og skulle det ikke lykkes, bestræber vi os på at finde en ny vikar som matcher.  

Det siger sig selv, at vi har mange danske håndværkere og medarbejdere i databasen, men vi har faktisk også mange udenlandske vikarer. Uanset om du efterspørger faglært eller ufaglært arbejdskraft, kan vi tilbyde det hele.


Vikarbureau i Holstebro med omfattende branchekendskab

Det har altid førsteprioritet for os at bruge god tid på at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbets beskaffenhed. Vi spørger derfor altid grundigt ind til jeres projekt, indtil vi forstår det fulde omfang. Når vi ved tilstrækkeligt om jeres behov, går vi hjem og fodrer vores database med kravene til kompetencer, og så finder vi et match til jer.

Nedenstående liste over fagområder er vores kerneområder, men den er ikke fyldestgørende. Mangler du en vikar med andre kompetencer end de nævnte, så kontakt os endelig.


Inden vi laver aftaler med nye vikarer og optager dem i vores database, bliver de screenet og afleverer CPR-nummer. Vi sørger for de mest optimale og velordnede arbejdsforhold, ligesom vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund. Du må derfor aldrig være i tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn.

Hvis tidsplanen for et af jeres projekter ændrer sig undervejs, er der også en løsning på det. Du kan opsige vikaren med en uges varsel, hvis der pludselig ikke er behov for ham eller hende længere.


Vi håndterer al administration for dig

Synes du også, at det er et stort arbejde at administrere mange vikarer på én gang? Er det en udfordring at holde dig ajour med reglerne for overarbejde, weekendtakst, sikkerheds- og smudstillæg, sygefravær og den slags?

Fortvivl ikke. Alt det klarer vi for dig. Vi har styr på lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv., så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til. 

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.