Vikarbureau Hobro

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Hobro

DK Vikarservice tilbyder vikarservices fra mange forskellige brancher til dig, der har brug for et fast vikarbureau i Hobro. Det kan være som almindelig vikar eller på try and hire-ordninger, ligesom vi også kan hjælpe dig med traditionel rekruttering af medarbejdere. Det har ingen betydning, om du skal bruge en vikar i få dage eller i mange måneder – vi kan hjælpe dig med det hele.

Vi kan også hjælpe dig med at regne ud, hvad der bedst kan betale sig for netop din virksomhed. Vores services bygger altid på gennemsigtighed, fleksibilitet og respekt.


Bredt spektrum af faglighed med et vikarbureau i Hobro

Vi har helt sikkert vikaren, du skal bruge, hvad enten det er faglærte eller ufaglærte vikarer, du efterspørger. DK Vikarservice råder også over både dansk og udenlandsk arbejdskraft af bedste kvalitet, og vi gør os umage med altid at levere de bedste vikarer til den givne opgave.

Nedenfor kan du se en liste over de fag, vi har specialiseret os i. Hvis det, du søger, ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig alligevel – kontakt os og hør om mulighederne.


Hos DK Vikarservice kender vi vores vikarer ud og ind. Både menneskeligt og fagligt. Vi er meget omhyggelige i ansættelsesprocessen, hvor vi altid sørger for at tage referencer og kontrollere svendebreve, ligesom vi altid beder om CPR-nummer – og hos os er alle ansættelsesforhold skræddersyede til den individuelle opgave.

Somme tider kan det være tidskrævende for administrationen i din virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft, men ikke i samarbejde med DK Vikarservice. Vi klarer nemlig alt det administrative, når du bruger os som dit vikarbureau i Hobro.


Bliv vikar hos os i Hobro

Har du længe haft lyst til at prøve noget andet, en ny branche eller en ny stilling? Eller er du nyuddannet? Det kan også være, du har været ude af arbejdsmarkedet en rum tid? Uanset årsagen kan du starte som vikar hos DK Vikarservice.

Hvad enten du er dansk eller udenlandsk statsborger, har vi helt sikkert et job til dig. Send os en ansøgning i dag eller lad dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal, hvilket er din garanti for gode vilkår og ikke mindst overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.