Vikarbureau Hjørring

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Hjørring

Du behøver ikke at vente på at få færdiggjort dit byggeprojekt, fordi du mangler arbejdskraft. DK Vikarservice har lige den medarbejder, du skal bruge, og vi kan fungere som dit professionelle vikarbureau i Hjørring. 

Vi tilbyder vores forskellige services i hele Danmark. Fra den velkendte tidsbegrænsede vikarassistance over den populære try and hire-ordning til traditionel rekruttering. Hvad enten du mangler arbejdskraft i kortere eller længere tid, kan vi være dig behjælpelig.

Vi kan tilbyde både dansk og udenlandsk arbejdskraft, og vi har både faglærte og ufaglærte medarbejdere i porteføljen. Vores mission er altid at levere den bedst mulige arbejdskraft til ethvert lokalområde – herunder Hjørring. Så kontakt os endelig, hvis du mangler hænder. 

 


Bredt fagligt mandskab fra vikarbureau i Hjørring

Som landsdækkende vikarbureau har vi været medvirkende til at skaffe vikarer til mange større projekter – også i Hjørring – og vi er leveringsdygtige i medarbejdere inden for nedenstående fag. Kan du ikke finde din branche på listen, er du velkommen til at kontakte os alligevel – der er gode chancer for, at vi kan hjælpe dig.


Vi starter altid med et indledende møde, hvor du fortæller os, hvad du har brug for. Derefter matcher vi profilerne i vores database med dine behov. På den måde sikrer vi en god overensstemmelse mellem vikar og jobprofil.

Mange virksomheder synes, at det kan være en stor mundfuld at administrere og håndtere midlertidig arbejdskraft. Det behøver du ikke, når du er kunde hos DK Vikarservice. Vi ordner alt det administrative i vores helt egen app, hvor vikaren registrerer sine timer. Derved kan vi nemt og smertefrit udbetale løn, feriepenge, weekendtillæg osv. til vikaren.

 


Var det noget for dig at blive vikar i Hjørring?

Går du med tanker om at skifte job eller branche, eller har du svært ved at finde den rette fastansættelse, så start hos DK Vikarservice som vikar først. Alt, du behøver for at komme i betragtning, er et åbent sind og et match med de brancher, vi søger.

Vi har helt sikkert et job til dig, uanset om du har dansk eller udenlandsk baggrund. Send os en ansøgning eller lad dig registrere i vores database, så kontakter vi dig, når vi skal bruge dine kompetencer.

Vi er medlem af de fire store fagforbund Dansk El-forbund, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Dansk Metal. På den måde er du altid sikret en overenskomstmæssig løn.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.