Vikarbureau Hillerød

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Hillerød

Midt i det skønne Nordsjælland med omkringliggende søer, slotte og skov ligger Hillerød. Holder du til her – og leder du efter et vikarbureau i Hillerød – så kan vi hjælpe dig. Vi har gode erfaringer med at finde dygtige og pålidelige vikarer til dig, der efterspørger medarbejdere fortrinsvis til byggebranchen.

Du kan vælge enten at bestille en vikar til et tidsbestemt job, eller du kan prøve vores try and hire-ordning. Her kan du og vikaren se hinanden an i en periode, inden en fastansættelse kommer på tale. Er der ikke et perfekt match, siger vikaren blot farvel og tak for denne gang, og du kan få en ny vikar på prøve. Endelig kan vi også tilbyde decideret rekruttering.

DK Vikarservice sætter sig grundigt ind i tingene, inden vi matcher en vikar med den ønskede profil til jobbet. Vi har både danske og udenlandske medarbejdere i vores database, og hvad enten du skal bruge faglært eller ufaglært arbejdskraft, kan vi finde det hele til dig.

 


Alsidige vikarer med vikarbureau i Hillerød

Nedenfor kan du se, hvilke fagområder vi er specialiserede i. Hvis du mangler en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, kan vi også hjælpe dig, så tøv ikke med at tage kontakt.

Klik dig ind på hver enkelt branche og læs mere om vores dygtige vikarer:


Det er ikke usædvanligt, at tidsplaner for projekter af enhver art skrider fra tid til anden. Hvis du har bestilt en vikar til en bestemt periode, og den bliver enten forlænget eller forkortet, er der ingen grund til bekymring. Alle vikaraftaler indgået med DK Vikarservice kan opsiges med en uges varsel.

Vi er meget grundige, når vi tager vikarer ind. Alle bliver screenet, og alle skal aflevere CPR-nummer. Grundigheden gælder også den modsatte vej, idet vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund – der vil derfor aldrig være tvivl om, hvorvidt vi udbetaler overenskomstmæssig løn.

 


Vi klarer alt det praktiske

Når du indgår en aftale med DK Vikarservice, kan du give slip på alt administrativt vedrørende dine vikarer. Vi overtager det hele for dig – lige fra lønadministration, sygemeldinger, feriepenge osv., så du kan koncentrere dig om forretningen i stedet.

Såvel vikar som arbejdsgiver kan følge med i timeforbrug, lønudbetaling, afspadsering og hvad der ellers kan forekomme, på en app udviklet af DK Vikarservice. Dermed er det enkelt og let at få den arbejdskraft, du har brug for.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.