Vikarbureau Herning

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Herning

Herning er en by i udvikling, og efterspørgslen på arbejdskraft er høj. Vi har fået mange kontakter fra byggefirmaer og entreprenører, der efterspørger erfarne arbejdsfolk og vikarer til deres byggeprojekter i Herning – og vi hjælper hellere end gerne.

DK Vikarservice hjælper din virksomhed med at finde pålidelige og kompetente vikarer. Vi tilbyder almindelig vikarservice, rekruttering samt try and hire-vilkår, hvor du har mulighed for senere at fastansætte vikaren.

Som dit vikarbureau i Herning er vi med dig fra start til slut og garanterer nemme ansættelsesforhold. Vi har både udenlandsk og dansk arbejdskraft i databasen, og de kan være såvel faglærte som ufaglærte.

 

De rette kompetencer med et vikarbureau i Herning

Mangler du mandskab til dit byggeprojekt i og omkring Herning? Hos DK Vikarservice tilbyder vi løsninger, der skræddersys til jeres behov, og vi har adgang til medarbejdere inden for en bred palet af lager, produktion og byggeri.

Har du brug for nogen, der ikke er på nedenstående liste, kan vi sagtens hjælpe dig alligevel, så kontakt os endelig.


Hos DK Vikarservice bruger vi mange ressourcer på at finde den rette vikar til netop din virksomhed. Som det første holder vi et møde, hvor du giver os et grundigt indblik i virksomheden, medarbejderstaben samt det arbejde, vikaren skal udføre. Herefter indkredser vi et udvalg af kandidater, der matcher jobprofilen og virksomhedskulturen, så vi kan finde den bedst egnede vikar til din virksomhed.

Der følger som regel en masse administrative opgaver med timelønnede eller midlertidigt ansatte. Fortvivl ikke, – når du får vikaren gennem DK Vikarservice, overtager vi alle disse opgaver. Vikarerne registrerer deres timer i vores system, som du også har adgang til, og vi håndterer alt fra udbetaling af løn, feriepenge og overarbejde til registrering af sygdom etc.

 

For dig som ønsker job som vikar i Herning

Tænker du på at skifte job, eller er du nyuddannet uden job, så start med at være vikar hos os. Det gælder uanset, om du er dansker eller udlænding, og om du er faglært eller ufaglært. Vi er med dig hele vejen, og vi sikrer de bedste arbejdsvilkår for dig – vi er nemlig medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, hvilket betyder, at din overenskomst altid bliver overholdt, og at du arbejder under ordnede forhold.

Vi slår hele tiden nye stillinger op, og ellers kan du oprette dig i vores database, så vi kan kontakte dig, så snart vi har et job, der passer til din profil. 

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.