Vikarbureau Grindsted

Vi har vikarer til alle typer arbejde,
og katalog der spænder bredt og dækker hele landet

Dit vikarbureau i Grindsted

Som landsdækkende vikarbureau tilbyder DK Vikarservice at finde alsidige og talentfulde vikarer til dig, der holder til i Grindsted. Du kan vælge enten at gøre brug af traditionel vikarservice, eller du kan lade os hjælpe dig med rekruttering af medarbejdere – måske gennem vores try and hire-forløb. I sidstnævnte tilfælde får du mellem en og fire måneder til at se vikaren an inden en eventuel fastansættelse.

Vi har både dansk og udenlandsk arbejdskraft i databasen, og begge kategorier består af både faglærte og ufaglærte vikarer. Vi sætter en stor ære i altid at levere den bedst mulige arbejdskraft til din virksomhed.

 


Vikarer til mange forskellige brancher med vikarbureau i Grindsted

Det ligger os meget på sinde at bruge tid på at finde det rigtige match mellem vikaren og jobbeskrivelsen. Derfor sætter vi os grundigt ind i din virksomheds behov og ønsker, inden vi sender en vikar ud til den aktuelle opgave i Grindsted. Det er en stor tillidserklæring at få lov at finde mandskab til en virksomhed, og den tager vi alvorligt.

Nedenstående liste er vores kerneområder, men den er ikke fyldestgørende for de brancher, vi kan hjælpe med. Mangler du en medarbejder med andre kompetencer end de nævnte, så kontakt os endelig – vi kan helt sikkert finde en egnet vikar til dig.


Alle vores vikarer bliver screenet og afleverer CPR-nummer, ligesom vi er meget omhyggelige med ordnede arbejdsforhold. DK Vikarservice er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri, Dansk Metal og Dansk El-forbund, og der vil derfor aldrig være tvivl om, hvorvidt vores vikarer bliver behandlet i henhold til overenskomstmæssige forhold.

Skulle det ske, at jeres tidsplan for projektet ændrer sig undervejs, er der også en løsning på det. En vikar kan opsiges af virksomheden med en uges varsel, hvis der pludselig ikke er behov længere. Det giver stor tryghed at vide, at du ikke kommer til at hænge på en medarbejder, du ikke kan beskæftige.

 


Vi håndterer alt det administrative

Normalt kan det være en stor mundfuld for administrationen i din virksomhed at håndtere midlertidig arbejdskraft, men det overtager for dig.

Med en aftale hos DK Vikarservice slipper du helt for det administrative vedrørende dine vikarer. Vi har styr på lønadministration, sygemeldinger, feriepenge og lignende, og vikaren registrerer selv sine timer i en app, hvor du som arbejdsgiver naturligvis også kan følge med, så du har overblik over arbejdstiden.

Vi har adgang til personale i alle områder inden for produktion og byggeri. Hvis du efterspørger noget, som ikke er på listen, kan vi med stor sandsynlighed skaffe den arbejdskraft, du har brug for.

FAQ

Tag en dialog med en af vores dygtige medarbejdere, og find den rette løsning til jer. Vi sidder klar ved telefonen, og beder jer ringe igen kort efter, hvis der er optaget. Vi er skal nok sørge for, at I får de vikarer, I har brug for hurtigst muligt.

Virksomheds service

Vi er specialister i at matche kompetencer og virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder!

Dine fordele med DK Vikarservice som samarbejdspartner

Mangler du arbejdskraft, så kontakt DK Vikarservice

Vi vil gerne være jeres foretrukne rekrutteringsbureau af professionel og dygtig arbejdskraft til byggeprojekter i Horsens. Vores vikarer er passionerede om deres fagområde, og sætter en ære i at gøre netop jeres projekt til deres eget.

Tag kontakt til dit lokale vikarbureau i Horsens – DK Vikarservice – i dag, og hør om mulighederne for at ansætte vikarer til jeres byggeprojekt.